Hogy lehet, hogy ma egy fiatalnak nincs facebookja?
Nekem sincs, pedig csak 25 leszek.
A válasz egyszerű, nem érdekel másnak az élete, olyané meg főleg nem akit csak látásból ismerek 1 szót se váltottam vele, de bejelöl ismerősnek. Akik közel állnak hozzám, azok rám írnak, felhívnak, közlik személyesen ha valami jó dolog történt velük.
Én személy szerint jobban élvezem a személyes beszélgetést, mint fb-s meg máshogy összehozott csetelést.
Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy regisztráljak rá, és nézegessem hogy a 10 éve nem látott ismerősöm, akitől örülök hogy megszabadultam, mit osztott meg, meg mit szeret.
Ha valamit tudni akarok másról, akkor megkérdezem tőle.
nekem sincs, pedig én is a fiatal korosztályhoz tartozom...
az fb valóban nagyon sok előnnyel jár, kémkedésre, pletykák szövögetésére, hasonló baromságokra ideális, viszont néha tényleg jól jöhetne, de személy szerint nálam ez egy elvi kérdés! elítélem a facebook-ot... ja és vicces, hogy mások - akik fb-sek, ha pár napig nem jutnak fel fb-re, milyen elvonási tünetei vannak. próbáld csak ki, hogy pár napig nem nézel fel facebook-ra, és magad is meg fogsz lepődni!!! szerintem ez egy ijesztő dolog, jobb kihagyni... - várom a válaszod, ha kipróbálnád :)
"egyszerűen azt mondják, nincs rá szükségük, nem akarnak."
Én is azt mondom. Egyszerűen nincs rá szükségem. :) Eddigi életem során egyszer sem éreztem hiányát.
Sokszor volt már, hogy hetekig nem jutottam géphez, főleg nyáron, egész végig nyaraltunk és 3 hónap alatt kb 5x néztem fel fb-ra, igazából marhára nem érdekel, mondom, hogy én nem vagyok függő, mint a többség.
Csak azt jelölöd vissza, akit akarsz. Szóval ha nem vagy rá kíváncsi vagy alig ismered, nem érdekel az illető, nem kell, hogy az ismerősöd legyen. Szerintem mindenki jobban élvezi a személyes beszélgetést, mint a csetelést, de nekem például a legjobb barátnőm külföldre költözött, így egy évben 1x-2x találkozunk csak, a telefon meg drága. Maradt a facebook és a skype. Vannak emberek, akikkel annyira nem vagyok jóban vagy kifejezetten utálom őket, de azért érdekel, mi van velük, ezeket is megtudhatom fb-ről, de leginkább az a jó, hogy fent vannak a kedvenc együtteseim, énekeseim, és hamar megtudom róluk a friss híreket. Van valaki, aki énekes, de nem túl ismert, mégis a kedvencem, tényleg csodálom őt, mondhatni a példaképem, de valószínűleg sosem fog megtörténni, hogy találkozzunk. A facebook segítségével mégis látom mi történik vele, tudok a dolgairól és még beszéltem is vele, bár csak 2 mondatot üzenetben, de olyan jó volt az is számomra. Illetve pl. apukám egy volt legjobb barátját találta ott meg, még a gimiből. 25-30 éves nem is látták egymást, egy szót sem beszéltek, de hála a fb-nak, mára szinte megint legjobb barátok lettek és nap mint nap dumálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!