Milyen indokkal lehet úszásóra alól felmentést kapni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 18:46
2/5 anonim válasza:
Vészes lustaság?
Hátha a többi is elkapja.
3/5 A kérdező kommentje:
Nyakamat tettem volna rá, hogy megint csak a rosszindulat jön. Nem annyira "vészes lustaság" hiszen heti 4 edzésem van+5 kondi és 4 feletti átlagom van. Nagyon pattanásos a hátam, ami nem éppen esztétikus és elég gáznak is tartom. Elsőnek: Ha azt mondanám hogy menstruálok asszem nagyot nézne a tanár, tekintve hogy fiú vagyok :D
2015. febr. 3. 14:48
4/5 anonim válasza:
NAGY butaság, ha emiatt felmentést kérsz.
Amúgy vegyél fel valami úszóruhát... fiúknak is létezik hosszú.
5/5 anonim válasza:
Nem lekezelésből írtam... elsőre úgy látszik, mintha tényleg lustaság lenne. Elvégre úszás alól csak orvosi indokkal lehet felmenteni, azt pedig úgyis tudja az orvos, tehát már felmentett volna.
Talán jobb lett volna, ha már elsőre is leírtad volna a körülményeket (ha már tanácsot kértél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!