Xbox 360 vagy a PS3 az érdemesebb?
Figyelt kérdés
story és multi módban melyik adja a jobb játékélményt? szeretnék vásárolni valamelyiket a kettő közül de nem tudok dönteni. melyikhez olcsóbbak a játékok?
válaszokat köszönöm :)
2015. febr. 2. 18:26
1/5 anonim válasza:
Én akkor már az Xbox 360-t választanám, de a 360 Slim a kedvencem :)
2/5 anonim válasza:
Xbox: jobb grafika, viszont fizetős multi
Nekem az van, szeretem.
Más a kontrollerük, nézd meg, hogy melyik tetszik jobban!!
3/5 anonim válasza:
A psen ingyenes a multi(, több az exkluzív cím), a grafika kb 2012-ig volt jobb 360-on, de aki a grfikát nézi vegyen pc-t.
nekem boxom van.
4/5 anonim válasza:
PS3 mert ingyenes multi.Meg ha elő akarsz fizetni PS Plusra az 1évre 15000ft és minden hónapba kapsz 1ingyen felsőbb kategoriás játékok és 4 nem olyan jót+témákat és avatárokat ingyen.Xboxon előfizetsz a live-ra azért hogy tudj multizni és nem kapsz rá ingyen játékot.PS3-on nem kell elő fizetni a multihoz de ha elő fizető akarsz lenni havonta kapod a játékokat szóval egyértelmű,hogy PS3.A grafika egyáltalán nem jobb XBOX-on csak a régebbi játékoknak volt jobb,de azoknál se kell egetrengető világmegváltó különbségeket elképzelni.
5/5 anonim válasza:
LIVE-on is van havonta 4-5 ingyenes játék!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!