Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet a babetta 207-re dikitál...

Tamás2000112 kérdése:

Lehet a babetta 207-re dikitális kilométer orát tenni?

Figyelt kérdés
A youtubon nézegettem videokat és néhány babettán látta dikitális kilométerorát( olyat amit a biciklire kell rakni) de müködne? Gondolkodtam rajta hogy az első villára rakom a bal felére de müködne? Azért gondolkodok rajta mert az első villa mozog fel le. De a bickilin egyben van és nem mozog. A motoron pedig az elsővilla mozog. Ha felrakom akkor müködne bisztos de ha fwlülök akkor a rugó összenyomodik vagyis lentebb megy a vila igy is müködik vagy például megyek az egyenes aztfalton akkor elhiszem hogy müködik de hogyha szar az ut tele van egyenetlenséggel akkor az első villa fel le mozog akkor is pontosan mutatná a sebességemet? Vagy lehet kapni olyan kilométer orát aminek nem számít hogy fel le mozog? Vagy az ora márkály számít? Azér akarok rá kilométerorát mert szeretem nézni hogy mennyivel megyek. Azért akarok biciklire valo kilométerorát mert a rendes motorhoz való kilométer orák drágák + felkell valamivrl fogatni, az is pénzbe kerül. Irjatok hogy meglehet valositani a 207- es babettán

2015. jan. 31. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

A bicikli kilóméterórát rohadtul nem érdekli, hogy a villa mozog-e vagy sem. Az a lényeg, hogy a mágnes minden kerékátfordulásnál az érzékelő mellett menjen el.

Ha a szenzort nem a villára, hanem a sárvédő felső rögzítőpálcájára teszed, akkor jól működik a dolog, mert az együtt mozog a kerékkel. A zsinór ne legyen túl feszes, nehogy elszakadjon, ha kicsapódik a teleszkóp! Lazán tekerd föl a villaszárra!

2015. febr. 1. 05:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2015. febr. 1. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!