Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kakiltál már suliban?

Kakiltál már suliban?

Figyelt kérdés

xd

hány éves vagy?fiúvagy lány???:DXDD

2010. febr. 9. 15:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
43%

nem.nem vagyok egyik se.xD

18:26-os vagyok.^^

2010. febr. 12. 11:52
 32/41 anonim ***** válasza:
55%

Igen szartam a suliban nem is egyszer! :) Mindig órán mentem ki és ezt így tervezem jövőre is ha nagyon kell :) Amikor nagyon nagyon görcsöl a hasam, és kimegyek szarni az órán olyan nagyon jó érzés megkönnyebülni és még az óra nagy része is elmegy!:D Én egyáltalán nem szégyenlem a suliban, sőt mi a haverokkal le is szoktuk fényképezni az alkotásunkat és röhögünk jókat rajtuk! :D:D

13/F

2010. jún. 18. 23:45
 33/41 anonim ***** válasza:
78%
Igen egyszer 3.-ba de többször se XDDDDDDDD
2010. júl. 30. 23:25
 34/41 anonim ***** válasza:
58%
:) Milyen kérdés ez? Igen, épp ma az egyetemen. Alapban nem szeretek elmenni suliban, de van egy kis eldugott wc, jó messze van mindentől, ezért nem is közkedvelt, itt nyugodtan lehet kakilni, nem kell attül tartani, hogy valaki meghallja a fingásomat. 20/L
2010. szept. 21. 22:03
 35/41 anonim ***** válasza:

Persze, ha éppen ott kellett, akkor ott csináltam. De nem is értem a kérdést. Mért olyan különleges hely a suli, hogy ott ne lehetne. Ott is van wc, vannak elkülönített fülkék.

Én egyetemen rendszeresen ott csináltam, mert általában reggel 8-tól este 8-10-ig bent voltam és valamikor a nap folyamán ezt is el kellett intéznem. Soha nem éreztem ezt kellemetlennek. Erre van a wc, vagy nem?

Fingani általában nem szoktam közben, hacsak el nem csaptam előtte valamivel a hasam.

28/F

2011. febr. 18. 17:42
 36/41 anonim ***** válasza:

Én anno soha egyszer sem kakáltam a suliban.

A suli mellett laktam elég közel,és csak hazaugrottam ha már kint firkált a vége! 35/F

2011. aug. 24. 19:15
 37/41 anonim ***** válasza:
Én is 200m-re laktam kb a sulimtól, de nálunk nem lehetett elhagyni napközben 2 előtt az iskola épületét. Se általánosban, se gimnáziumban. Külön tanári kilépési engedély kellett hozzá, hogy a portás valakinek kinyissa a kaput.
2011. aug. 26. 15:43
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem soha! Nem is fogok!
2011. aug. 27. 14:49
 39/41 anonim ***** válasza:

Valaki magyarázza már el nekem, hogy mért olyan nagy dolog, ha valaki iskolában szarik?

Ott is van wc, pont erre találták ki. Akkor? Nem értem mi ebben a pláne...

Nekem ha ott kellett, akkor ott csináltam. Sőt egyetemen sokszor reggeltől estig bent voltam, így naponta ott intéztem el. Nem haltam bele, nem vittek el az UFO-k, különösebb bátorság se kellett hozzá, hogy merjem ott megtenni.

2017. aug. 11. 12:07
 40/41 anonim ***** válasza:

Egyetem alatt én is sokszor ha épp akkor kellett.

Gimiben csak nagyon ritkán. Csak akkor ha nagyon erős ingerem volt és volt is rá alkalom elintézni.

Általánosban szinte soha. Mindig hazavittem. Alsóban napközis voltam. A suli wc-jében nem volt kirakva wc-papír. Hogy ne lopják el, vagy nem tudom... A napközis tanárnénitől külön ki kellett kéretőzni wc-re. És ha valaki kakilni szándékozott, a papír miatt azt is be kellett jelenteni. A wc-papr sz osztálytermünk hátsó részén lévő nagy két ajtós szekrényben volt elzárva. Ilyen "bejelentés" esetén a tanárnéni hátracammogott a szekrényhez, kinyitotta, a kezdbe nyomta a tekercs papírt és az egész osztály előtt vonulhattál végig vele. Így mindenki tudta, hogy hova mész és mit fogsz csinálni. Azt is tudták, hogy meddig tartott a művelet, mert a tekercs maradékát vissza kellett hozni.

Elég ciki eljárás volt. Nem is kaksiztunk sokan a suliban. Talán az évek alatt egy-két ilyen eset volt. (Nem velem.) Az illetőt cikizték is miatta rendesen.

Szóval már csak emiatt sem ott intéztem el.

Most 25/L, ha ennek van jelentősége.

2018. ápr. 29. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!