Rami** kérdése:

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Sokszor volt mar Alvási paralizisem 'lidercnyomasom' eddig nem volt semmi baj nyugodtan tudtam kezelni a helyzetet de mostanaban egy furcsa dolog is jarul az alvasi paralizishez nem is tudom hogyan irjam le olyan mintha az agyam egyik fele ki be kapcsolna olyan mintha egy hatalmas vakum ki akarna szivni valamit a fejembol egyszer abbahagya aztan ujra is kezdi ezt a vakumszeru valamit kozben ki tudom nyitni a szemem de olyan mintha nem en iranyitanam es automatikusan lecsukodik hatalmas nyomast erzek az egesz testemen miutan ennek az egesznek vege a fejem es a testem olyan gyengenek es neheznek tunik mit jelenthet ez? 16/L

#liderc
2015. jan. 31. 00:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!