Szerintetek is csak addig szép az élet amíg az ember fiatal? Később max, ha gazdag?
Figyelt kérdés
Én nem látok semmi pozitívat,szerintem már az életem jobb része mögöttem van,és csak egyre rosszabb lesz.
Dolgozhatok a semmiért.....
26/f
2015. jan. 26. 21:14
21/21 anonim válasza:
Hitel nélkül márpedig szinte lehetetlen lakást/házat venni, csak ha a család támogat, vagy a család adja a házat.
Sajna vannak békák, amiket le kell nyelni az életben, mert nem jutsz soha előre.
Ez meg kvázi nem igaz, hogy az országban 95% szegénynek születik, és szegényen hal meg. A legtöbben képesek felépíteni maguknak egy önálló életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!