Szerintetek is csak addig szép az élet amíg az ember fiatal? Később max, ha gazdag?
Én nem látok semmi pozitívat,szerintem már az életem jobb része mögöttem van,és csak egyre rosszabb lesz.
Dolgozhatok a semmiért.....
26/f
Én ezért sem vállalnék soha gyereket.
Nem szeretem,hogy azt élje át,amit én.
Ki kíván rosszat a saját gyerekének?
Senki...
Hiába tiltakoznak itt a bevándorlók ellen.
Ez az ország idővel elfog tűnni,mert muszáj lesz bevándorlókat fogadni,mert csak idősek maradnak itt.
Gyereket józan eszű ember pedig nem fog vállalni ide.
"Én ezért sem vállalnék soha gyereket.
Nem szeretem,hogy azt élje át,amit én."
nem vagyok egy itgyakorló ugyan, de abortusz előtt beszéltem egy pappal, az ilyen kifogásaimra annyit mondott, hogy ő egy másik ember és nem te
(attól még lehet boldog, megcsinálhatja az életét, szóval ne hasonlítgassuk magunkhoz)
a gazdasági helyzetről meg annyit, érdekes, válságban is vannak gazdagok..
És ezz kinek kell köszönni?
Hát persze, hogy az államnak. Szedj fel barátnőt és irány külföld.
Senki nem az államtól várja a megoldást.
Viszont nemhogy segítene az állam,még hátráltat,lehúz.
A kettő között nem létezik átmenet?
Másrészt,miért kapják a fizetésüket az "állam emberei"?
Ezen nem gondolkoztál még el?
Őket is az adófizetők pénzéből fizetik ki.
Az a baj,hogy itt tudatosan teszik tönkre az embereket,mert mohók,van akinek semmi nem elég.
Semekkora összeggel nem érzi magát "biztonságban".
Persze az ember alaptermészetéből ered,hogy próbál változtatni,a jobb felé tenni.
De ez nem mindenkinek sikerül,illetve nem mindenkinek van rá lehetősége.
Pl a minimál bér emelése helyett,bevezetik az egykulcsos adót,tovább nehezítik a szegények sorsát.
Ez a kormány nagyon szegényellenes.
Vannak akik diplomával 80at keresnek.
Ha nincs protekciód hiába tanulsz te akármit,akkor is a nemtom kinek a rokona fogja megkapni a zsíros állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!