Van-e Dancsó Péternek barátnője?
Figyelt kérdés
15/L2015. jan. 24. 19:16
11/38 anonim válasza:
Olyan fogyatékosok vagytok...mitől lenne meleg?!
Ti aztán csak tudjátok....savanyú a szőlő, ti csírák?????
Szánalmas a féltékenységetek :'D
12/38 anonim válasza:
dancsóra aztán lehet féltékenynek lenni...
basszus 13 éves vékonyhangú kissrácok nézik csak a műsorát, komoly emberek a szakmában szóba se állnak vele, mert egy komolytalan senki (aki még (rasszista) Jobbikos is akik szerint mindenki nemnormális csak ők helikopterek)
13/38 anonim válasza:
Igazi kocka nyomorék, de biztos összeszedett valami 14 éves csajt a videóival.
14/38 Cennedy válasza:
Ez most benne lesz a következő gyakori kérdéses társkereső videójában ^.^ Tedd bele ember!
15/38 anonim válasza:
Van! Egy egyiptomi utazó szőnyegkereskedőnek az első házasságából származo, de jelenleg egy indiai elefántpásztor gyámja alatt elő, indián őslakos anyától származó 18 éves szőrös lány. VV Edinának hívják
16/38 A kérdező kommentje:
Csak barátnőm kedvéért raktam ki a kérdést ! :)
2015. jan. 25. 15:30
17/38 anonim válasza:
Van egy komplikációs hurka ami tetoválás ézért a brittek találták fel A hubbabubbát ézér atila=szótár egy szóval:Marylinn
19/38 anonim válasza:
Dancsónak nincs barátnõje mivel az én vagyok én pedig 16 /lovászfiú vagyok .
20/38 Zitaakivalaszolneked válasza:
Szerintem Dancsó-mák nincsen mert elfoglalja a videozas. Én szívesen járnék vele mert szép a mosolya és kedves a szeme. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!