Melyik a legjobb anime amit lattatok?
Nekem több is van itt egy pár:
Death Note - ez egyértelmű szerintem :D
Steins;Gate - hűű ezt imádom én is, csak a lassú kezdés miatt 10-9.
Mirai Nikki - Yunot imádom :D
Attack on Titan - a harcok miatt wow..., egyszerűen elképesztő
Bleach - sajna mindig magát ismétli, de mégis shonenek közül ez a kedvenc, itt is főként az epik harcok miatt.
H.O.T.D. - nagy zombi fan vagyok
Elfen Lied - ez is kedvenc
KissXSis - legjobb ecchi anime
Angel Beats! - több szereplő multját nem mutatták, de drámaibb animék közé sorolható és azok közül kedvencem
Shiki - legjobb "horror" anime, lassú kezdés és a sza...r vége miatt 10/8
Korewa Zombi de suka? - a kicsit beteg humor miatt :D
"Tokyo Ghoul" - ez csak akkor lenne itt, ha rendes mangaadaptáció lenne, sajnos elqrták... anime 10/7 - manga 10/10.
Nekem a kedvenceim:
-Nana (Film és Anime egyaránt jó, viszont kár hogy nem találom a film második részét szinkronizálva...)
-Devil May Cry (Eléggé régi és a grafikája sem tökéletes, de a történet jó, összesen 12 részes az anime, Van ilyen játék is DMC az is klassz.)
-Bleach (Igaz még csak a 106. résznél tartok, de már nagyon tetszik.)
-Naruto (Az első anime amit láttam, és imádom.)
Dragon Ball Z Vágatlanul DVDrippes Baggio munkája a vágatlan a régiek közül durva, hogy milyen véres élet kileheléseket vágtak ki...
Spoiler
79. rész pl. Krilin szegényből jól kisajtolták az élet erőt.
így már + 18as kategória. Kaptiány is jól megsebesítette magát ott is hagyott ki a szinkron japánra váltott. :)
Nem ácsorogtak a harcosok. :)
Többi legjobb Anime kedvenc:
Én már rengeteg animét láttam, szóval kicsit többet sorolok fel, mint mások:
Kuroshitsuji
code geass
miari nikki
darker than black
phantom
hellsing
psycho pass
shiki
umineko no naku koro ni
ergo proxy
higurashi no naku koro ni
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
érett kompetens karakterek(viszonylag), kerek, egész történet, jól kidolgozott világkép, és valami hátborzongató politikai tartalom 10/10
Nálam az FMA2 határozottan maga mögé utasítja az Attack on titan-t, a Narutot sőt még a Death Note-ot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!