Melyik Anime a legjobb? és Melyiket kezdjem el nézni?
Tenkuu no Escaflowne
Shingeki no Kyojin
Egyáltalán, lány vagy fiú vagy, és mi érdekel? Mert így kicsit nehéz ajánlani (a másodikat pl. ne nézd meg, ha nem bírod a véresebb, erőszakosabb dolgokat, attól függetlenül remek anime).
Ha a kicsit elvontabb érdekel, akkor Mushi-Shi.
Ha egy lányos anime, akkor Princess Tutu.
Death Note? Kezdésnek szerintem jó.
vagy kalandozósabb harcos.
Magi: The Labyrinth of Magic
Ezzekkel aszem nem lőhetünk mellé.
Én még anno a Kaleido Starral kezdtem, akkor bejött. Most már szerintem nem nézném meg újra, de ettől függetlenül te megnézheted. :) Aztán jött a Soul Eater, Bleach, Fairy Tail, Naruto, One Piece ezek mint remek animék. De mondhatnál valamit, hogy legalább milyen műfajt szeretsz?! Mert ez így elég nehéz lesz, amennyi anime létezik.
Ha lány vagy:
Itazura Na Kiss.
Kamisama Hajimemashita
Inu X Boku SS
Bimbougami Ga
Kiss X Sis
Kaichou wa maid-sama
Full Metal Panic
Vampire Knight/Guilty
Rosairo To Vampire Capu 1-2
Hotarubi no Mori (egy részes, mivel ez egy film.)
Hiiro No Kakera
Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai
Sakurasou no pet kanojo
...több száz lányos anime, van még.
Fiús animékből is annyi van, hogy ki sem látszunk belőle.
Ketkyo Hitman Reborn
Hunter X Hunter
Full Metal Alchemist
Szintén Naruto, Bleach, Soul Eater, One Piece
Az One Pieece a legjobb shounen a Naruto és a Bleach mellett.
Esetleg Ga-Rei:Zero
Hakuouki
Detective Conan (azthiszem így írják.)
D.Gray-Man
Gantz.
Annyi van tényleg. Szerintem jobban járnál, ha beregisztrálnál egy animés oldalra. Pl. UraharaShop - szerintem ez a legjobb oldal. Össze is van gyűjtve rengeteg anime, amit ők fordítottak, a tervezett illetve a befejezett projektek közül is választhatsz, mangát is olvashatsz, ha szeretnél. Remélem tudtam segíteni, további szép napot! c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!