Mit tehetek ha 6 órásból átakarnak tenni 4 órásba (Deichmann)? Ha nem írom alá a munkaszerződés módosítást kirúghatnak? Mert ugye bár a fizetésem is kevesebb lesz!
Felteszem, nem akarnak küldeni embereket, inkább csökkentik a munkaidőt. Döntsd el, a nulla több-e, mint a kevés.
Én is voltam hasonló helyzetben. Nem volt örömteli, de amikor végül egészen elküldtek, mert nem bírta ki a cég a válságot, még rosszabb lett.
Első vagyok. Sajnos a leírt jogok semmit nem érnek, ha nem lehet velük élni. Sok olyan kérdést olvasok, ahol lenne jogi út is. De a kierőszakolt állásban sok köszönet nincs. Ha valakit küldenek, de bármiféle hatóság, bíróság stb. miatt mégis alkalmazni kell, megkeserítik minden percét.
Jól teszed, hogy keresel munkát, s sok sikert is kívánok hozzá!
Nem 4 órát,hanem 12 csak heti 2 vagy 3 nap, mivel órakeretesek vagyunk.
Így 30 órásan heti 3-4 nap 12 órázok és csak annyit mondtak,örüljek: így többet lehetek a gyerekemmel. Na remek,csak azért nem fizet senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!