Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lett ez a portré (rajz)?

Milyen lett ez a portré (rajz)?

Figyelt kérdés
Hány évesnek néz ki a lány?
2010. febr. 7. 19:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ezzel a tudással simán megélnél a rajzolásból.

Nyáron a Füredi mólón úgy 8-10ezer Ft-ért csinálnak egy portrét.

A "kopírozós" előttem író pedig egy idióta, biztos vagyok benne, hogy nem tudja mi a kopírozás (most keresgél a Googleban)

2010. febr. 12. 22:57
 32/35 A kérdező kommentje:

Hát nem kopíroztam. Igaz képről csináltam, de élő emberről is tudnék így, csak elég sokáig tart és nem nagyon válalkoznak rá, hogy órákig mozdulatlan ülnek.

A rajztanárnőm azt mondta, hogy képről nehezebb, mert nem látni annyira az árnyékokat stb.

2010. febr. 13. 11:05
 33/35 anonim ***** válasza:
elég ijesztő, olyan 11, 12 éves lehet
2010. ápr. 29. 22:43
 34/35 anonim ***** válasza:

Szerintem gyönyörű lett ! =)

Kicsit tényleg maszatoltál, de attól eltekintve nagyon jó =D én is szoktam rajzolni, ezért tudom, hogy nagyon nehéz mosolygó embereket rajzolni, mert a nevető ráncok öregítenek, de neked sikerült fiatalnak megrajzolnod a kislányt =)A haja fantasztikus lett *.*és a szemei.. arról inkább nem is beszélek.. egyszerűen csodálatosak, tele vannak élettel!

mindenképp csak gratulálni tudok, nagyon ügyes vagy! szerintem járj rajzszakkörökre, ha van rá lehetőséged és ajánlom, hogy nézz körül neten jobb agyféltekés rajzok között! azokból rengeteget lehet tanulni!

csak így tovább ! nagyon ügyes vagy !

2010. szept. 4. 10:20
 35/35 anonim válasza:
21:37es, irigy is tud mindenki lenni:)
2011. febr. 11. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!