Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen lett ez a portré (rajz)?

Milyen lett ez a portré (rajz)?

Figyelt kérdés
Hány évesnek néz ki a lány?
2010. febr. 7. 19:37
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
nagyon szép lett! tényleg nagyon jól rajzolsz!:)
2010. febr. 8. 17:29
 22/35 anonim ***** válasza:
Így, hogy láttam az eredetit, teljesen jó. Csak a maszatolás... azt mellőzd! Jó tanács, ha rajzzal akarsz foglalkozni a későbbiekben.
2010. febr. 9. 19:04
 23/35 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kellett volna maszatolnom, de megszokásból csinálom, de már kezdek leszokni róla. :-)

Azt mondták, hogy kicsit zsepivelmossam össze, de úgy tűnik túlzásba vittem.

Tegnap megkapta, akinek készült és nagyon tetszett neki.

2010. febr. 10. 13:43
 24/35 anonim válasza:

Nagyon szép rajz!

De hogy még tökéletesebb legyen, adnék pár tanácsot:

1. A fülén ne húzd meg olyan erősen a volnalakat,

2. a nyaka olyan, mintha befeszítené, arra különösen figyelj, mert az egész képet elronthatja, ha nem úgy sikerül, ahogy kéne,

3. a szemöldök csontját kicsit hangúlyosabbá is teheted,

4. ne válaszd el ilyen erősen a fejet a nyaktól, ott halványíts kicsit,

5. kicsit színezd vagy sötétebbre, vagy világosabbra a hátteret. Semmi képp ne mozogjon azon a színskálán, amelyet az arcon használtál. Valamivel ki kell emelni a portrét, ha nem mással, hát a háttérrel.

És még annyit, hogy a (nekünk) jobb (neki bal) arcizmát körkörösen rajzold, ne függőlegesen, vagy srégben. Olyan, mintha fejletlen lenne az arcizma, ami, ugye tudjuk, nem is lehetséges.

A haja fantasztikus lett és emellett igazán szépen rajzoltad a fényt a homlokán. De ami a legjobban megfogott, azok a szemei. Tele vannak élettel.

Gyönyörű! Csak gratulálni tudok!

2010. febr. 12. 18:43
 25/35 anonim ***** válasza:
90%
ahw*-* sztem k*rvajó:) ha küldök egy képet azt nem rajzolnád le nekem?:AAAAA
2010. febr. 12. 19:05
 26/35 anonim ***** válasza:
ez a régi osztálytársam!
2010. febr. 12. 19:06
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! A következő rajzoknál majd figyelek rá.

Ha küldesz képet v.miről én szívesen lerajzolom, de nem mostanába lesz kész, de 1 hónapon belül biztos.

Nem hiszem, hogy az osztálytársad, de ha az eredeti képet megnézed, akkor jobban látod.

Köszi!

2010. febr. 12. 19:13
 28/35 anonim ***** válasza:
te nagyon jól rajzolsz!! ügyes vagy!!!
2010. febr. 12. 20:06
 29/35 A kérdező kommentje:

Köszi!

És szerintetek rajzolhatnék pénzért? Vagyis persze rajzolhatnék, de megy annyira, hogy fizessenek érte?

Mondjuk nyáron ráérek és addig elég sokat fogok még fejlődni, mert tavaly nyáron kezdtem csak el rajzolni.

Azért rajzolok, mert szeretem, de jó lenne, ha hasznom is lenne belőle, mert a szüleim is fölöslegesnek tartják, és nem akarják, hogy rajzoljak.

Ezt a rajzot 1000 Ft-ért csináltam valakinek.

2010. febr. 12. 20:51
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
Kopírozni mindenki tud.
2010. febr. 12. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!