Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon rossz lelkiallapotban...

Nagyon rossz lelkiallapotban vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azert irok nektek mert egyszeruen mar nem birom. 14 eves vagyok mar a masodik sulimba jarok.nincs egy baratom se akire szamithatnek. Itt colt az irasbeli es nagyon elrontottam(kb 70-75 pontom lesz) barataim kirohogtek. Egesz felevben csak tanultam semmit nem csinaltam es semmi eredmenye. Nekem nem sikerul soha semmi,de tenyleg... Mar nem tudom mihez kezdjek. Senkivel nem tudom megbeszlni a problemaimat.
2015. jan. 18. 16:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Nézd, akik emiatt kiröhögnek, és nem megsajnálnak, azok nem a barátaid, bármennyire is szeretnéd, hogy azok legyenek. Nincs mit tenni, egyszerűen nem vagy a megfelelő közegben, ennyi. Én is ritkán találok olyan embereket, akikkel szeretek együtt lenni, talán 4-5 éve volt utoljára ilyen. Ezzel együtt kell élni. Sportolj valamit, az segít levezetni a feszültséget és lazítani egy kicsit. A felvételit én is elrontottam, ha ez vígasztal. Ettől függetlenül jó szakra kerültem (teljesen másra, mint szerettem volna), és elvégeztem az egyetemet. Legrosszabb esetben, ha nem boldogulsz ezzel az eredménnyel, akkor jövőre megpróbálod újra, addig meg csinálsz valamit, amihez nem kell felsőfokú végzettség.
2015. máj. 27. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!