Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Teen Wolf sorozat 5. évadába...

A Teen Wolf sorozat 5. évadában (amit most forgatnak) benne lesz Kira?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert megnéztem a Youtube-on azt ,hogy hogyan fog kezdődni az évad (ki írják a szereplők nevét meg,hogy ki írja és őt és Maliat nem írták).Nem lesznek benne?

#Teen Wolf #Kira #5.évad.
2015. jan. 18. 16:21
 1/2 Pastelgothy-vampire válasza:
Szia.. de hogyha te sem tudod kideríteni mert nincs megírva sehol akkor mi honnan tudjuk? Majd meglátjuk ha elkészül:)
2015. jan. 19. 15:34
 2/2 anonim válasza:

Szerintem minden képpen benne lesz mert olvastam egy cikket hogy Derek karakterja nem lesz látható mert Tyler Hoechlin úgy döntött nem folytatja mert mostantól filmekben akarja megmutatni a tehetségét . abban az írták az hogy ki a biztos hogy benne lessz:

Scott McCall

Kira Yukimura

Liam dunbar

Brett Talbot

Stiles Stilinski

Malia Tate-Hale

De még azse volt biztos hogy benne lesz Lydia de úgy néz ki ő marad

2015. ápr. 2. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!