Valaki adna tanácsokat tanulással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Most lettem gimis és nagyon le vagyok maradva a tanulással. Nem tudom h h pótoljam be és a sorozatokról sem tudok lemondani. Szerintem ez a legfőbb probléma amiatt nem tudok koncentrálni a tanulásra.2015. jan. 12. 19:48
1/2 anonim válasza:
Szerintem mondj le a TV-ről. Ha egyedül nem megy, kérd meg a szüleidet, hogy tiltsanak el tőle(kicsit furcsállni fogják, de ez legyen a legkisebb gondod). Vagy akár ki is húzhatjátok a TV. Vagy ha gépről nézed, akkor azt is kérd, hogy kobozzák el.
2/2 anonim válasza:
Sztem egyszeruen motivald magad azzal hogyha megtanultad akk jutalomkent nezheted a sorozatod. Ha ez sem hat akk nezd meg amint lehet es ha lenyugodtal es elmultak az elvonasi tunetek akk ulj le atnulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!