Leila, Letti nevek tetszenek? Milyen lányt/nőt képzeltek el? Kort és nemet is, légyszi!
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 17:32
1/26 anonim válasza:
Sokáig a Leila nevet akartam a kislányomnak,de mostanra már kiábrándultam ebből a névből,de attól még tetszik.Nekem egy szőke,cserfes izgő-mozgó,kis hercegnő jut eszembe. :-)
2/26 anonim válasza:
Az unokahúgom Leila, és éppen olyan, mint amilyennek az első válaszoló leírta!^^ Egy Letti nevű lányt nem tudok elképzelni, csak kedvesnek, világos hajúnak, romantikusnak, esetleg még egy pomponlányt tudok elképzelni személyében. =)
3/26 anonim válasza:
Egy Leila nevű lányt barna hajú, szép, kedves, megértő, tapintatos lánynak tudok elképzelni. A név nagyon tetszik :)
Egy Letti nevű lányt szőke hajú, kék szemű, huncut, kedves, jó humorú, talpraestettnek tudok elképzelni. Ez a név is tetszik, de a Leila jobban.
4/26 anonim válasza:
Én mind a kettőről cserfes, aranyos, kedves, és nagyon szép kislányra gondolnék, hosszú barna hajjal, és gyönyörű kék szemmel.
5/26 A kérdező kommentje:
Hú, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni a Leila név. Nekem is nagyon tetszik. :D
2010. febr. 6. 19:26
6/26 A kérdező kommentje:
és a Mia név? :D
2010. febr. 6. 19:57
7/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Mia név és a Leila is. El tudnám képzelni, hogy a lányomat Leilának nevezzék!!! (Izéke:P)
8/26 A kérdező kommentje:
:D :D Én is el tudnám képzelni. Köszi szépen a választ! :D
2010. febr. 6. 20:24
9/26 anonim válasza:
És egyébként is, mióta tetsztik Neked a Letti név? :)
10/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem aranyos. :) De a Leila az abszolút nyerő. :D Így fogják hívni a lányom, ez már tuti!!! :D
2010. febr. 6. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!