Hisztek Bloody Maryben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 13:46
11/41 anonim válasza:
Pedig jobban tennéd, engem már megölt egyszer!
12/41 anonim válasza:
kiváncsi vagyok erre a tükörbemondósra tényleg megölne-e...így vagy úgy, előbb vagy utóbb....így ha mondjuk ma este belemondanám a tükörbe, viszont élnék 90 éves koromig, azt mondanám a többieknek, hogy azért fogok meghalni, mert 20 évesen belemondtam 3szor a tükörbe hogy véres mária, és most kapott el , haha :)
14/41 A kérdező kommentje:
wáóó. :o
oO
én soha nem fogom megcsinálni.^.^
én olyat took,hogy éjfélkor azt kell mondani a tükörnek h "hiszek Blood Maryban" és akk előjön kivési a szemed.. :o semmiképp ne csináljátok meg.!:D én sem fogom.^.^aztuti!
2010. febr. 6. 19:07
15/41 anonim válasza:
Csak nem az Odaátot nézted tegnap este?:D
Mert abban pont Bloody Mary-s rész ment :P
16/41 anonim válasza:
hát de amúgy ennek mi értelme lenne ha belegondolsz? hogy ha hiszel benne miért öl meg? nem értem...pont nem kéne megölnie, mert akkor ki a fene hivná, ha ugyis tudja, hogy meg fogja ölni...na mindegy.
17/41 anonim válasza:
Eléggé irracionális dolog, mert:
1: Mi számít tükörnek? Ha a tóba belenézek és látom magam, akkor onnan is kijön?
2: Miért pont éjfélkor? Hogy jól megijedj éjszaka a saját hülyeségedtől?
3: Minden nyelven ért vagy csak angolul?
18/41 anonim válasza:
szerintem próbálja ki valaki, és ha másnap nem írja le ide a véleményét, hogy milyen volt, akkor beigazoljuk a legendát, hogy IGAZ. legyünk MYTHBUSTERS.
19/41 A kérdező kommentje:
11:56-osnak igaza van... csinja meg vki..^^ nem én.:P
2010. febr. 7. 13:26
20/41 anonim válasza:
nah én má mostelkezdtem tojni Xd nemám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!