Hát én teljesen felháborodtam! Ti nem?
Te kérdezted, hogy mi a véleményünk. Az én véleményem is az, hogy nem hárobordtam fel, mivel nem derül ki a kérdésből, hogy miről van szó.
Fogalmunk sincs milyen koncertről beszélsz, hogy milyen időpontok és árak voltak eddig, és hogy mi a felháborodásod tárgya.
Első vagyok.
A kulcsszavak és a kérdező reakciója alapján úgy gondolom, kettőnk közül nem én vagyok a kölyök. Sőt, valószínűleg a többi általa felsorolt sem. :)
A Stylish következménye… Kissé átszabtam a GYK kinézetét, így a kulcsszavak nálam nem annyira szembeötlőek. Bár ha valaki kérdést tesz fel, az legyen értelmes kérdés a kulcsszavak nélkül is.
Ennek ellenére a „Fálháborodtam, ti nem?” jellegű kérdés a mi véleményünket kérdezi. A mi véleményünk meg az, hogy „mi nem”. Ha valaki nem kíváncsi mások véleményére, akkor miért tesz fel kérdést? Ez az alpári reakció semmivel nem indokolható.
De tegyük félre a kérdező személyiségét. Volt egy koncert. Meghirdették, elkezdték árusítani a jegyeket. A jegyek elfogytak, viszont – sajnos – továbbra is nagy érdeklődés mutatkozott a koncert iránt. Összehoztak tehát egy második koncertet, ha már igény van rá. Mi ezzel a gond? Kérdező: Ha te szerveznél koncertet, és lenne erre lehetőséged, nem ezt csinálnád?
Gondolom a hivatalos forrásból származó jegyek semmivel nem olcsóbbak, mint az első koncertre. Ha te kéz alatt megvettél egy jegyet drágábban, az a te dolgod. Ha neked megérte annyiért megvenni, akkor most is megérni, nem?
Kissé offtopic, de nekem fura ez a nagy igény. Egyáltalán az furcsa, hogy ehhez a minőséghez hogy tudta a Disney a nevét adni. Ez az egész Violetta olyan, hogy ami a szemnek látvány, az a fülnek hal(l)vány. Oké, az alapján, amit hallottam a lánynak nincs rossz hangja, de a körítés… Mintha egy falusi lakodalmas szinticsapat játszana a háttérben… Az egész egy hatalmas, üres giccs. Oké, értem én, hogy egy tizenéves se lánynak akár ez tetszhet is, de ettől függetlenül lehetett volna minőséget is vinni a dologba.
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék mondani, hogy ezt a kérdést nem én írtam ki. A húgom kezébe került a gépem, és hát ez lett belőle. Nagyon szégyenlem magam helyette is, hogy hogy tud ilyeneket írni... Eleve is csak úgy tudott elmenni az augusztusi Violetta koncertre, hogy anya fülét rágta, és könyörgött neki. Anya persze nagy-nehezen elengedte a 19.30-kor kezdődőre, és amikor megtudta, hogy lesz hamarabb is koncert, és nagyon ki volt akadva, mert így is messze lakunk Pesttől, és az utazást is nehéz volt elintézni, stb..., a lényeg, hogy sokat veszekedtek ezen, és húgom úgy gondolta, hogy ír a gyakori kérdésekre (persze nem a sajátján). És szeretnék bocsánatot kérni az ő nevében is, hogy ilyen trágár szavakkal illetett titeket. Nagyon sajnálom. És amúgy teljesen igazatok van mert ő kérdezte a véleményeteket, és ti megmondtátok neki a véleményeteket. Na csak ennyit akartam. Már töröltem ezt a kérdést a saját kérdéseim közül, nem tudtam, hogy nem törlődik. És még egyszer bocs a megjegyzésekért.
Higgyétek el már elbeszélgettem vele... Nem szeretek vele veszekedni, de ha ilyeneket csinál, akkor azt nem lehet következmények nélkül hagyni...
Viszont nagyon örülök, hogy megbocsátotok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!