Ha a hülyülés közbe véletlenül erőssebben megütne a pasid/csajod te pofon vágád?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek annyira elkeseredett vagyok és egy idegen az tisztábban látja a dolgokat és jobban eltudja dönteni,hogy igazam van-e vagy sem:( Tegnap hülyültünk a pasimmal és ütlegeltük egymást de csak poénból én meg véletlenül nagyobbat ütöttem és ő erre pofon vágott dühből de olyan erővel,hogy a fejem is belefájdult:S De most ezt megérdemeltem ha nem szándékosan csináltam ti is ezt tettétek volna? Én azért nem tudok olyan erőset ütni mint egy pasi és úgy állon vágot meg még bocsánatot sem kért. Az ismerősem közt is előfordult ilyen,hogy poénkodás közbe valamelyik véletlenül orba verte a másikat ,mert belehajolt de nem tudok róla,hogy ezért valamelyik pofán verte volna a másikat. Szerintetek??? Ti mit tennétek a helyembe??? Jogos a haragom??? Ő is volt olyan,hogy poénból durvábban nyúlt hozzám de ezért nem vágtam pofon max szóltam neki...2010. febr. 6. 08:16
1/1 anonim válasza:
Eleve nem tartom értelmes dolognak, hogy "poénból" ütlegelitek egymást - elég primitiv emberek lehettek - de az, hogy eröböl pofon vág...
A legközellebb már ok nélkül is fog verni, mert éppen arra van kedve.
Egyáltánán miért maradtál ott - ilyen esetben minden épeszü ember AZONNAL elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!