Hogy hívnak? Hány éves vagy? Mi a nemed? Hol laksz?
Figyelt kérdés
:D xDD2010. febr. 6. 01:31
1/9 anonim válasza:
Barack Hussein Obama 48 férfi Washington dc
2/9 anonim válasza:
OáOá!!!!!Én most születtem meg, éppen most nyomnak a pólyába, és lány vagyok!!!!Ordítok ám mert nem tetszik a nevem a kar szalagomon, valami furcsa név, és nem ezt hallottam ott bent anyu pocakjába,most meg dühös vagyok érte, hogy nem azt adták.Azért is ovákolok, rúgok, vágok, de csúnya ez a világ!!!!! És még te is zaklatol kommentelő!!!
3/9 anonim válasza:
A nevem egy isteni név, mely régi spiriuális eredetet sugall magában. A korom lehet akármennyi, mégis mindig jól nézek ki, nem öregszem. A nemem éjszaka nő, de olykor vérengző férfi. A lakhelyem a fényes mennynél is csillagosabb, hol az összes lelket belátom legföntről.
Ja bocs, szal Tóth János Herédről. 46 és férfi. Még valami?
4/9 anonim válasza:
Lakatos Lajos
21
férfi
Ózd
remélem kielégítő választ adtam xD
5/9 anonim válasza:
Légyszi' gyere ide!
Rám nézel és -10!
Nincs nemem, csak igenem!
Még a saját lakásomban lakom, remélem sokáig!
6/9 anonim válasza:
Matat a kakiban
-2000000000000
minor vagyok
a seggedben
7/9 anonim válasza:
Zsófi / 18 / Nő / Nottingham (Anglia)
8/9 anonim válasza:
Regős Bendegúz a becsületes nevem.
14 éves vagyok.
Ha jobban megnézzük férfi vagyok.
Csantavéren lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!