A fiuk mért hivnak minden lányt /akivel járnak/ cicának?
Figyelt kérdés
olyanra gondolok h esetleg nincs kreativitásuk..??2011. szept. 24. 18:53
1/13 anonim válasza:
nekem nincs barátom de mindenki cicának hív, mert azt hiszik akk járnék velük -.-"
am sztem azért mert a "cica" az olyan szexi v nem is tom...
2/13 szamóca.. válasza:
mert ha mindenkit cicáznak nem áll fenn a veszélye hogy bözsit véletlen szex közben klárinak szólítják
4/13 A kérdező kommentje:
azt adom szamóca.:'DDD
engem már néha zavar amaikor 10 percen belül 10szer mondja ki a cica szót valaki.... amugy tényleg olya fiuk is akaiknek teccem...azokat meg bunkónak tartom.:))
2011. szept. 24. 19:05
5/13 anonim válasza:
Mi lenne, ha akkor mostantól pézsmatulokak szólítanálak? Vagy bodrinak.
6/13 szamóca.. válasza:
a bodri pasikra jobban illik. én hízelgek, ő nyal. én vagyok a macska, ő a kutya.
egyébként az is lehet szimplán elfelejti a neved:D
8/13 szamóca.. válasza:
gyümölcs... ami azt illeti:D
9/13 anonim válasza:
há nemtom cica. az biztos nem lenne jó szia elefánt. szal érted vagy mizu kis kurtafarku disznó. a cica meg kedves aranyos :)
10/13 anonim válasza:
-Én: Szia kicsi pézsmatulkom :P (L)
-Bnő: Helló édes :P
-Bnő: Ezt mikor találtad ki ? xD :D
-Én: :F de hívhatlak bodrinak is :P a cicát gondoltam már unod.
-Bnő: Ahogy gondolod szívem :D (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!