Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért jegyzek meg filmrészlete...

Miért jegyzek meg filmrészleteket?

Figyelt kérdés
Azzal még nincs baj,hogy megjegyzem,de egész nap az jár a fejemben,hogy egy személy vmilyen filmből mondd egy mondatot,és "beleragad" a fejembe.Egész álló nap ezt mondom magamban.Már nagyon zavar.Ha zenéből hallok egy részletet(de csakis filmzene így rádióból nem) vagy ha vki énekel mellettem,az azonnal átragad rám,és egész nap azt éneklem,ha tudom,ha nem!:D:D
2010. febr. 5. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
elem is van ez, de engem nem foglalkoztat ennyire. Inkább zenerészletek maradnak bennem, meg ahogy te is mondtad, ha valaki más énekel mellettem valamit, én is azt dúdolgatom onnantól kezdve. Néha kicsit idegesít, de ez mindenkinél így van. Próbáld meg elterelni a figyelmedet erről! De erre nem lehet mást mondani, csak ezt. :)
2010. febr. 5. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
*V (első szót elírtam) XD
2010. febr. 5. 21:34
 3/8 A kérdező kommentje:
:D köszii!:D
2010. febr. 5. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen velem nagyon sokszor van. Általában "rádiót játszik az agyam", de nagyon durván. Random számokat nyom be, néha olyat amit tök régen hallottam. Nagyon durva. :) És általában pont az ragad meg, amit nem szeretek...:/ Szerencsére nem mindig. Ilyenkor próbálok "tekerni" hátha találok valami jobbat. :) Néha filmekből mondatok jutnak eszembe, néha azon gondolkodom egy ideig, hogy ki mondta kinek, melyik filmben. :)Engem nem zavar.

Csak az mikor pl. Lady Gaga lala ullala-ja, (vagy valami gyöngyszem a magyar zenei életből) megy a fejemben és nem tudom kitörölni.

17/L

2010. febr. 5. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Leállítani annyi, hogy leállítod. Legalábbis mióta elhittem, hogy így van, azóta így bánok a koloncokkal :)
2010. febr. 5. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. febr. 6. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mostanában a Bikicsunájt énekelgetem magamban,pedig nagyon uuuuuutálom.
2010. júl. 11. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó ugyanígy vagyok.xD
2010. júl. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!