Szerintetek is hülyeség a 2012-es világ vége?
Hát persze, hogy hülyeség a 2012-es világvége!
A személyi kölcsönöm 2013-ban, a lakáshitelem 2028-ban jár le, szerinted a bankárok engedik a világvégét, amíg meg nem kapták a pénzüket?
:D
nem hiszünk ennek
FŐLEG NEM A FILMEKNEK!!
van egy olyan hogy maja naptár (gondolom tudod)
na szóval a maják naptára elvileg 2012 dec.21-kor jár le
csakhogy a maják 20-as számrendszert részesítették előnyben ezt használták magyarán szólva
és 2012 dec.21-kor csak ez a maja naptár
13.0.0.0.0.-ig jut el.Tehát azt nem értjük hogy miért jár le amikor ennek 19.0.0.0.0.-nál kellene lejárnia ha 20-as számrendszer
aztán még van 1 olyan hogy Nibiru (gondolom ezt is ismered)
ez egy nemtudom mi ami 3600 évente megkerüli a napot
ez 3598-éve volt itt utóljára
de viszont állítólag (olvastam)a régészek az i.e 600-i.e 300 közötti időszakot lehazudták mert hogy azt látták hogy csak élünk úgy hogy nincsenek királyságok,háborúk,egyszóval semmi nincs
na most ezt a nibirut eddig nem látta a hubble űrteleszkóp se meg 1 tudós se
(aszthiszem hogy ezt a sumérok írták hogy volt itt valami ami hatalmas károkat okozott)
de még a legfontosabbat még nem mondtam:
mégpedig hogy ez a nibiru miért veszélyes
Hát azért mert olyan közel lesz elvileg a földhöz hogy ezek okoznak vulkánkitöréseket,hurrikánokat és stb. mert,lelassítja a föld forgását
de eddig több mint 40 világvége jóslat volt hozzá se kell tennem hogy ezek nem jöttek be,akkor miért pont ez jönne be
jönne be=igazolódna be
Szóval én nem hiszek ebben
Bocsánat ha hülyeség akkor le lehet pontozni.
Bocsánat a fogalmazási és helyesírási hibákért is
És persze ez az én véleményem (ez fontos szerintem)
de viszont állítólag (olvastam)a régészek az i.e 600-i.e 300 közötti időszakot lehazudták mert hogy azt látták hogy csak élünk úgy hogy nincsenek királyságok,háborúk,egyszóval semmi nincs
szóval hogy most itt elvileg 1710 van
,ondtam hogy képtelen vagyok fogalmazni :@ :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!