Aki hisz a 2012-es világ végében (én nem) az hogyan készül erre?
Keszulni?
Az egesz eleted arrol szol, hogy hanyadt-homlok rohansz a halalod fele..
Te keszulsz a halalra?
Megnéztem novemberben a 2012 című filmet a moziban, és rájöttem egy-két dologra:
- Szereznem kell egy Limuzint, az kibírja, ha szétesik az egész város alatta, még az irodaházon is keresztül bír menni! =)
- Szereznem kell egy lakókocsit is, az kibírja, ha egy 20 méter átmérőjű lávadarab lerobbantja a hátsó részét. =)
- Szereznem kell egy AN-225 orosz teherszállító repülőgépet, hiába ez a legnagyobb repülő a világon, képes kényszerleszállást végezni a Himalája kellős közepén. =)
- Ja igen, és kell egy Bentley is, azzal ugratunk ki a Himalája tetején az AN-225-ből =).
-Szerezni kell egy kínai/tibeti munkást, aki a hajón dolgozik, hogy bevigyen a hajóra. =)
Amúgy meg nem lesz 2012.december 21-én világvége! Mert Ausztráliában akkor már holnap van! =) Hogy is van ez? =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!