Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Manapság a tini lányok miért...

Manapság a tini lányok miért buknak inkább mindig a szép fiúkra mint az erős, izmos fiúkra?

Figyelt kérdés
Én eddig mindig azt hittem, a lányoknak erős pasi kell, de rájöttem hogy szép. normális ez?

2015. jan. 6. 07:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát... most engem se érdekel annyira milyen segge van ahogy a csöcsei se annyira, hanem inkább hogy legyen ragaszkodó
2015. jan. 7. 21:44
 12/16 anonim válasza:
14 éves lány vagyok, én jobban szeretem az izmosabb pasikat, de azért az arca se legyen randa, de kisfiús nem kell. Ezt a Justin Biebert vascsővel verném szét, már a tököm kivan, hogy mindenhol őt ajnározzák. Tisztelet a kivételnek, mert azok is vannak bőven. De kérdezem, ha ez a gyerek a mérce, ki az alja? Mindegy, külsőre szexi, izmos, férfias tetszik, belsőre intelligens, egyedi személyiség.
2015. jan. 10. 16:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Ezzel egyetértek
2015. jan. 10. 19:25
 14/16 Fingkirály ***** válasza:

Leginkább azért, mert a kigyúrt faszik nem érnek rá csajozni, az csak elveszi az időt az edzéstől :P

De KOMOLYAN. A legtöbb ilyen vágósúlyú ismerősöm szinte kizárólag csak az edzőteremben ilyen gyúróslányokkal ismerkedik, és ha "kapcsolatban vannak", az is kb azt jelenti 90 százalékban, hogy együtt járnak a terembe, és nem is különösebben van másra idejük :)

2015. márc. 31. 10:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem csak azok a férfiak izmosak akik gyúrnak. Sőt a gyúrás evés nélkül lópikulát se ér. Az ismerősöm apja egyáltalán nem gyúr, hanem csak naponta megeszik egy csomót mindenféléből és csupa izom mindene csak a hasa egy kicsit hájas. Szal az izmos pasiknak nem feltétlenül kell gyúrniuk. Sok olyan van akik ráérnek a csajozásra.
2015. márc. 31. 16:23
 16/16 anonim válasza:

hát egy olyan izom állat se mindenképp pozitív. de belegondolsz már justin bieber is izmos.

viszont. persze a lányok is az arcot nézik elsőre de én személy szerint nempreferálom a "szép" arcokat. legyen férfias legalább ey kicsit.

bár ez is a belsőn múlik. ha nemtúl férfias de a belső nagyon vonzó akkor is járnék vele. a külső csak plussz.

persze tudom nem minden lány gondolkozik így. de ez van mostanában.

inkább izmosabb és kicsit kevésbé stílusos legyen. frászt kapnék ha nem lehetne mondjuk összeborzolni a haját mert az be van állítva. vagy többet járna el vásárolni ruhákat mint én.

szóval az egyensúly a lényeg. nem túl izmos, nem túl sovány, nem túl divatos de azért nem is igénytelen.

2015. ápr. 17. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!