Manapság a tini lányok miért buknak inkább mindig a szép fiúkra mint az erős, izmos fiúkra?
Leginkább azért, mert a kigyúrt faszik nem érnek rá csajozni, az csak elveszi az időt az edzéstől :P
De KOMOLYAN. A legtöbb ilyen vágósúlyú ismerősöm szinte kizárólag csak az edzőteremben ilyen gyúróslányokkal ismerkedik, és ha "kapcsolatban vannak", az is kb azt jelenti 90 százalékban, hogy együtt járnak a terembe, és nem is különösebben van másra idejük :)
hát egy olyan izom állat se mindenképp pozitív. de belegondolsz már justin bieber is izmos.
viszont. persze a lányok is az arcot nézik elsőre de én személy szerint nempreferálom a "szép" arcokat. legyen férfias legalább ey kicsit.
bár ez is a belsőn múlik. ha nemtúl férfias de a belső nagyon vonzó akkor is járnék vele. a külső csak plussz.
persze tudom nem minden lány gondolkozik így. de ez van mostanában.
inkább izmosabb és kicsit kevésbé stílusos legyen. frászt kapnék ha nem lehetne mondjuk összeborzolni a haját mert az be van állítva. vagy többet járna el vásárolni ruhákat mint én.
szóval az egyensúly a lényeg. nem túl izmos, nem túl sovány, nem túl divatos de azért nem is igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!