Manapság a tini lányok miért buknak inkább mindig a szép fiúkra mint az erős, izmos fiúkra?
hát igazából a kretén,bunkó pasikat szeretik...
Msnapság a kedveségedet csak akkor köszönik meg ha egy „ídôsebb” hölgynek segítünk :)
sajna csak ôk :/
+1-2 lány de azok ritkák :/
Változott a divat.
Keress ritkább feleségnek való lányokat.Könnyű rájuk ismerni mert okosak és kevesebb életélményből is leszűrik a konzekvenciákat,de ha csak arra kell akkor jók a rin gyók is.
Azokat meg csak úgy tudod felszedni,ha követed a divatot,vagy rohadt jó dumát fejlesztessz ki.
Ő okés, hogy az -egyedi- tömegnyomoronc palik kellenek,
a ténylegesen egyedien kinéő,sportos alkatú figurák meg nem. pld: [link]
mikor néztem róla egy videót, anyám bejött és azt hitte, hogy én vagyok :) (zenész egyébkén) Másik amit észre vettem, hogy élj a mának, most legyél gazdag, menő csávókat szeretik még, az már nem számít nekik, hogy konkrétan olyan irányba tanulok tovább, ahol konkrétan merően jól tudok keresni...
Justin Biebert csak a tini lányok között híres az éreteb nôk tesznek a fejére!
mindenki mondja hogy Justin Biebert ilyen kiskorúan már tehetséges a szomat! Michael Jackson 2x fiatalabban kezdte az énekes kariert és szerintem 100x jobb énekes...
ja de mióta justin bieber neked ez a csávó?
amúgy meg előbb volt ez a figura, 2009-as kép róla ;)
Amúgy arcomat tekintve full ugyanígy nézek ki.
Én 14 vagyok és szerintem fontos hogy egy fiú kigyúrt legyen de az fejét helyezem 1. helyre.
A normális fiúk sem segg alapján választanak barátnőt.Persze az sem elhanyagolható szempont.(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!