Timici_timicike kérdése:
Találok-e bármilyen felvételt Erzsébet királynöről (Az eredeti Sissiről) valahol? Mert csak olyanokat kaptam, amelyiket képekből állitottak össze.
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 17:30
4/8 anonim válasza:
Akkor még nem nagyon létezett videó rögzítő.
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, csak reménykedtem, hátha előkerül valami :) Köszönöm!
2015. jan. 4. 17:51
6/8 A kérdező kommentje:
Most találtam meg hogy 1891-ben mutatták be elöször az első képrögzitöt.Sisi 1898-ban halt meg.Nagyon sajnálom, örülök hogy legalább képen fennmaradt.
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 4. 17:59
7/8 anonim válasza:
Akkor már létezett videó rögzítő, Ferencz Józsefről van videó, de Sisire én is kíváncsi lettem volna, illetve arra is hogy vajon milyen hangja volt.
8/8 anonim válasza:
Nem igazán van, mert mikor megjelentek a fényképezőgépek már öregedett, és ráncos volt az arca. Szépnek akart megmaradni az utókornak. Fátyollal járt, hogy ne látszodjon arca annyira. Mikor lesifotósok próbálták lefényképezni észre vette, és legyező mögé bújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!