Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy teljen...

Mit csináljak hogy teljen hamarább az idő?

Figyelt kérdés
Már annyira,de annyira várom a nyarat,hogy már nem bírom.De még van 5 hónap iskola addig.És nem tudom mit csináljak hogy hamarább teljen az idő,hogy legyen már nyár és legyen vakáció.És nem kelljek menjek abba büdös iskolába mert be se lehet csukni az ajtó wc-ét -.- Mit csináljak hogy teljen hamarább az idő?Főleg iskolába?Nagyon lassan telik az idő,alig várom már legyen vakációóó.Tehát mit csináljak?Utálom az iskolát alig várom teljen le....
2015. jan. 4. 01:56
 1/1 anonim válasza:
Tudom hogy már késő írnom de..Javíts jegyeket, élvezd a hétvégéket! :) menj azokkal talizni, mozizni akiket szeretsz :) játszótér :;) esetleg.... De ha annyira várod már mint én akkor gondold el hogy miket viszel... Esetleg ird ossze.... Álmodozz róla...vagy gondold el miket fogsz csinálni.. :) én is várom már nagyon :) már most össze van írva... Ja és arról álmodozom miket csinálok majd:D ja meg már most veszem a még nem beszerzett cuccokat 😍 szóval nekem már nem kell sokatvárni.ja és ha zavara wc akkor mondd a tanároknak hogy hogyha nem raknak fel egy szerencsétlen ajtót ami jó is akkor szarj a tanári padba :') és akkor majd talán megértik .Még bírd ki vhogy ;) Hajrá:3
2016. ápr. 28. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!