Ezzel milyen véleménnyel vagytok?
Figyelt kérdés
Nem is tudom , hogy fogalmazzak lehet lesznek olyanok akik szinte teljes hülyeségnek tartják lehet vannak olyanok akik annyira nem és a lehet inkább normális válaszokat várnék nem cinikusnak valókat , de szerintem meg azért a kérdésembe van valami .Na a lényegre térve legyen egy " x " személy akinek van egy fajta "ellensége" nem is ellenségnek nevezném , hanem inkább valahogy kicsit egymással szembe ütköző olyan fajta ember kapcsolat , hogy van köztük egy fajta konfliktus , de valahogy mégis ebbe a "konfliktus"-ba van egy olyan lehet kicsit nyálasnak tűnik érzelem , hogy közbe valahol valamiféle egymás iránti fajta szándék is benne van. Mondok rá egy élő példát pl.: magamat és a volt matektanáromat. Szinte úgy voltam ezzel , hogy körülbelül én és a tanárom között meg volt egy fajta jó de rossz szándékú kapcsolat is én szinte úgy volt ezzel , hogy kb utálom nem bírom a matektanáromat , majd valahogy később jöttem rá , hogy én meg valahol valahogy mégis tökre bírom ezt tanárt mert végül is ő tanított pár éven keresztül. Meg hát persze rá jöttem arra is , hogy a folytonos hazugságaim miatt úgy mond "utáltam " meg egy kicsit a tanáromat , majd később jöttem rá , hogy mégis tök jó fej és arc a matektanárom , hisz voltak poénos szövegei is meg hát azért meg volt nála egy fajta szigor is a diák felé , hogy jól belé verje az anyagot. Meg vegyük példának még mondjuk a Jégkorszak 3 című mese filmet mikor a mesefilm végén az a félszemű inkább lent marad abba a világba , mert valahogy valami vissza húzza ( talán a szív is ) , meg ott volt az az ellensége is a Rudi az a nagy dinó , hogy ezt pontosan minek nevezik személyek , emberek közt vagy mi ez ? Remélem azért érthető volt valahogy a kérdésem az olvasók felé és valahogy megértettétek , ahogy megpróbáltam részletesen is elmagyarázni , leírni és előre is köszönöm szépen a válaszokat.2015. jan. 4. 00:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!