Férfiak (+20)! Milyen véleménnyel vagytok az ilyen lányokról (többi lent)? (párkapcsolati, ismerkedési témában)
Senki se hiszi el, hogy még sose volt barátom, illetve hogy szűz vagyok és már nagyon nagyon régen csókolóztam utoljára. :D Ezt nem nagyképűségből mondom, de aránylag szép vagyok! Sokat adok a megjelenésemre.
Még az is megnehezíti az ismerkedést, hogy félek a reakcióktól.
20 éves vagyok és körülbelül +24 éves férfiak közt érzem jól magam.
Nem tudom, hogy nyissak és mikor kéne elmondani mi a helyzet. Igazából azért hőkölök vissza mindig, mert nem tudom, hogy hogy kezelné a másik. Nem akarok elsietni semmit. Én szerelemből akarom megélni a szeretkezést is, ezt nem tudom mennyire viselné el akárki is. Mármint ha sokat kell várnia stb..
Nehéz eset, az Amerikai Pitéből jut eszembe az a csaj..
Magyarán muszáj lesz lejjebb adnod idővel.
nekem se volt még sose párkapcsolatom
21/f
És mégis mit adjak lejjebb?? :D Itt nem arról van szó, hogy nem találok magamnak senkit mert túl nagyok az igényeim. Hanem mert attól félek, hogy a többi férfinek túl nagyok az igényei!
Illetve csak azt akarom tudni, hogy mi a véleményük az olyan lányokról, akiknek az életében ennyi idősen, de ők lehetnek az elsők.
6. válaszoló -> hmm ez egy elég racionális érv! Bár ez is olyan, hogy embere válogatja, mert van olyan akiben ilyesmi fel sem merül.
Én úgy vagyok vele, hogyha már eddig vártam vele, és nem éreztem késztetést arra, hogy mindenféle emberrel kipróbáljam. És találok magamnak valakit akit tényleg szeretek, :D akkor nem dobom el, mert ki akarom próbálni mással is. ez olyan abszurdnak tűnik nekem.
Szerintem ha ott hagynak, akkor nem azért teszik, mert a szó szoros értelmében egy másik fas.zra vágynak.
Ha változatos szexuális életet él az ember a párjával, és színt visznek a dologba, nem hagyják hogy unalmassá és egy lapos, napi rutinná váljon, akkor nem lehetne ilyen mondva csinált dologra fogni a szakítást. De ez az én véleményem, és tapasztalatlan vagyok a témában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!