Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én reagálom túl vagy...

Csak én reagálom túl vagy szerintetek sem higiénikus?

Figyelt kérdés
Szóval hogyha például este hazajövök a suliból akkor utálok szinte bármihez is hozzáérni abban a ruhában amiben egész nap voltam vagy ha nincs megágyazva az ágyam akkor idegrohamot kapok ha valaki utcai ruhával megy az ágyam közelébe illetve ül rá( bár ha meg van ágyazva se vagyok elragadtatva az ilyenektől). A hugom viszont simán belefekszik az ágyába normális ruhában sőt mikor átjön filmet nézni akkor is nekem kell vele veszekednem hogy legalább a gatyáját vegye át.Most csak én reagálom ezt a kérdést ennyire túl?

2015. jan. 3. 16:20
 1/2 anonim válasza:
Szerintem tulreagalod, mert attol meg hogy valaki kint volt egy nadragban az utcan attol meg nem koszos, csak ha pl hogolyozik, elesik stb.
2015. jan. 3. 17:18
 2/2 A kérdező kommentje:
De úgy értem hogy például buszozik villamosozik stb... ki tudja milyen emberek jártak ott előtte?
2015. jan. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!