Hogyan mondjam el neki? Vagy ne is szóljak neki?
Szóval az a helyzet, hogy kb. két hónap múlva elköltözünk külföldre. A barátommal már beszéltünk erről, és nagyon nem örül neki, viszont én úgy érzem, hogy a kapcsolatunk megromlott, sőt, már ki is merem jelenteni, hogy nem szeretem őt, és szerintem ő is valahogy így érez, mert már hiányzik az a valami a kapcsolatunkból. Az a kérdésem, hogy tényleg nagyon gonosz dolog lenne csak úgy lelépni? Mármint nem szólnék neki akkor, amikor megyünk, és csak úgy eltűnnék? Ő nem tudja a pontos dátumot, és nem is akarom elmondani neki, még nem is kérdezett rá. Nekem személy szerint jobb lenne, de mit csináljak vele? Tényleg nem tehetem ezt meg vele?
17/l
Szerintem azért tartozol neki annyival hogy elmondod hogy már nem érzel semmit, és akkor már azt is hogy mikor mész.
Semmiképpen ne lépj le csak ugy!
Beszéld meg vele szerintem.
A kérdésed alapján úgy tűnik, te is érzed, hogy mi lenne a helyesebb megoldás.
Később valószínűleg bánnád, hogy nem vállaltad a rövidtávú kellemetlenséget a tiszta lelkiismeret kedvéért. És fordítva: Jó érzés lehet, hogy azt tudod mondani, még a kellemetlenséget is vállaltad azért, hogy tiszta lehessen a lelkiismereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!