Ki vállalná be? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azt hogyha azt mondaná neki egy NASA feliratos (ruháján) ember azt mondaná megsemmisül a föld és te azok közé a szerencsések közé kerültél akik egy olyan programba vehetnek részt ami a kimenekítésről szól, és téged ki akarnak menteni, de csak a szűk családi kört viheted (Barátnő/feleség, gyerek (ha van)
Most akármilyen ember felmehet, nincs kikötés mint(Pl: tömés).
2010. febr. 4. 00:18
1/6 anonim válasza:
dehogy is! kitudja, mi várna ott ránk! meg mi a fenének éljek, ha már úgyis el van pusztulva az egész föld?? megölne az unalom ha életem végéig egy űrhajóba lebegnék az űrbe... még szűk családi körbe is unalmas lenne
2/6 anonim válasza:
Naná. Idegen emberek nem fontosak nekem. De persze csak ha komolyan beszél, tehát tényleg lesz valami a földdel. És csak akkor ha vihetem a kutyáim is, ők szűk családi kör! :D Bár sajnálám a földet, mert nagyon szép hely és remélném hogy nem semmisül meg, és akkor elkezdhet újra fejlődni anélkül hogy a sok ember bántaná.
3/6 anonim válasza:
én leütném a hapit elvenném a jó kis nasa cucát és modnanám hogy "ejjjj dájó kis ruha,megyök leadnyi a túrkálóba!"
4/6 anonim válasza:
Apámmal biztos kinyírnánk egymást, ez rossz ötlet akkor inkább meghalok itt. Hova mennénk? Csak köröznénk? Minden veszett messze van! Ez most "komoly" kérdés? Várjuk meg az UFO-kat hátha elvisznek és kísérleteznek rajtunk évekig meg minden hát kösz nem inkább itt várok...
5/6 A kérdező kommentje:
Én ezt nem úgy gondoltam. hogy csak egyedül lennétek a szűk családdal, egy nagy embercsoport lenne. Ott lennének gépészek, navigátorok, tanárok..., lenne iskola is a gyerekeknek, tehát elég sok minden, és nem csak állna az űrhajó, hanem menne is, nem a filmekből ismert hiperszonikus sebességgel, de menne, most már erre is gondoljatok ha választ írtok.
2010. febr. 4. 13:47
6/6 anonim válasza:
ha vihetem anyát is de ő meg hozná a testvérét aki a gyerekeit meg a férjét szóval nem lenne valami szűk
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!