Én nem rég kaptam meg a sims 3 szigetvilág kiegészítőt és nem tudom hogy kell sellőt csinálni. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Ha valaki tudja segítsen és írja meg.Előre is köszi :)2014. dec. 26. 16:07
1/6 anonim válasza:
Helló! Én is nagyon szerettem a The Sims 3-at. Nem rég tértem át a The Sims 4-re. Gyűjsd a bolgodság pontokat. Ha eleget összegyűjtöttél, megveheted (a boldogság pontoknál lehet megvenni) azt a bizonyos "Sellőhínár"-t, ami átváltoztatja simedet! ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. dec. 26. 17:21
4/6 anonim válasza:
De ha nem szeretnéd elkölteni a boldogságpontjaidat akkor van még lehetőség. Össze kell barátkoznod egy sellővel majd a vízben sellőhínárt kérni tőle amit utána megehetsz de adhatnak rossz hínárt is amitől csak hányingere lesz, és akkor nem változik át. (a sellő akkor ad rossz hínárt ha gonosz jellemvonása van) De ha jót kap akkor simán megeszi és sellő leszel. Sellőket leginkább a merülő helyeken találhatsz és akkor már csak össze kell vele barátkoznod. Ha sellő leszel akkor pedig a búvárkodás jártasságod maximumra megy és akkor már bárhová mehetsz búvárkodni. Remélem segítettem:)
5/6 anonim válasza:
Nekem holnap érkezik meg ez a kiegészítő, de úgy hallottam, nem csak a sellőtől kaphatsz vagy vehetsz boldogságpontokból, hanem búvárkodás közben is lehet találni.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönön :) sokat segítettetek
2014. dec. 29. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!