Hogyan tudnám kiszedni a sims 3-bol a szigetvilág kiegészítőt?
Figyelt kérdés
Az történt , hogy megpróbáltam és letöröltem azt amit torrentel le lett szedve(most sehogy se tudok rajta játszani mert mindig azt kéri ,hogy helyezzem be a szigetvilág kiegészítő játéklemezt, csak azt mar töröltem )2014. szept. 12. 14:41
2/6 anonim válasza:
egyébként meg csak az a baj, hogy nincs meg a lemez?
nraas nocd
3/6 anonim válasza:
Uninstall... nyilvánvalóan. Mivel attól még hogy törölted a torrentet a játék megmaradt feltelepítve.
4/6 anonim válasza:
de nem kell uninstallálnia, elég ha betesz egy mini image-t vagy nocd-t
5/6 A kérdező kommentje:
leszedtem újra és megy ...de ha ki akarnám szedni ,mert már nem tetszik,ne lassítsa a játékot, hogyan?
egyértelmű hogy uninstallással , de azt sehol nem kapom ....
2014. szept. 13. 17:53
6/6 anonim válasza:
nem kell kiszedni, nem lassítja a játékot, hagyd benne, inkább játssz vele, telejesen jó kieg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!