Surgosen munkat keresek?
Figyelt kérdés
Nagy munka keresesekben vagyok, de ugy gondoltam, hogy igy az unnepekor nem hinnem, hogy barhol foglalkoznanak ezzel, ezert elosszor itt tennek fel egy kerdest. A telepules ahol elek van Tesco es arra gondoltam, hogy oda mennek dolgozni, mint pl. arufeltolto. A kerdesem az lenne, hogy ilyen helyekre, mint pl. a Tesco van mindig felvetel? Es januarban szokas felvenni egyaltalan uj embereket? (Sajnos egyelore 8 altalanos iskolai vegzettsegem kivul nem tudok mast felmutatni, ezert gondolkodom ilyenekben.)2014. dec. 23. 21:53
1/2 anonim válasza:
Személyesen mehetnél érdeklődni a helyi Tesco-ba, hogy van-e felvétel és milyen munkakörökben. Így lehet, hogy munkát is kaphatnál, egyből. Mindig keresnek árufeltöltőket.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod!:)
2014. dec. 30. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!