Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon félek a sötétben, mit...

Nagyon félek a sötétben, mit csináljak? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, olvastam már ezeket a kérdéseket, hogy egy kis lámpát oltsak fel, csakhogy elromlott, kidobtuk vagy mittomén mi van már vele. Vagy, hogy testvéremmel aludjak. Nem alszom tesómmal. Ja, mellesleg 14 éves lány vagyok, szóval érthető. Nővérem meg 17, nem engedné és én sem szeretnék vele. De ilyenkor mit csináljak?? Általában én gépezek utoljára, késő estig fent maradok.Akkor még kikapcsol a gép idő, közben majd betojok. Eszembe jut mindenféle horror film ( tudom, hülye voltam, hogy megnéztem őket, de mentségemre legyen mondva, barátnőm is mesél horror sztorikat ) hogy, bemásznak az ablakon... meg ijesztő fejek... szóval minden. De már betegesen félek a sötétben, egyszerűen nem merek egyedül lenni.

Régebben féltem este az utcán is, ott is eszembe jutottak a filmek. De egy fiú ( aki tetszik nekem ) azt mondta, hogy nincs mitől félnem ( nem erre mondta, hogy félek a sötétben, tudjátok most fogok majd szóbelizni ) és nem féltem az utcán. Tök nyugodt voltam, mert elismételgettem amit a fiú írt, hogy nincs mitől tartanom, nincs mitől félnem, nincs ott semmi. És megnyugodtam, az utcán, éjszaka nem féltem/félek. De itthon, a konyhába, szobába, legyek akár hol, nem tudom ezzel megnyugtatni magam. Nem megy. A fiú van valamilyen hatással rám, de nem tudom, hogy milyennel. Vagyis biztos megnyugtató, akaratlanul is hallgatok rá... de azért mégis. Szóval, van valami ötletetek??

Előre is köszi az értelmes válaszokat!:)

2014. dec. 23. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ettol nem fogsz kevesbe felni, de nekem regebben bevalt, hogy direkt erosen osszeszoritottam a szemem es ahogy telt az ido "magatol" egyre jobban ellazult, mignem rendesen volt csukva es ettol valahogy megnyugodtam. Vagy h direkt magam fole/melle kepzelem az alakokat es azzal nyugtatom magam, hogy ha akarna valamit megtette volna. Tovabba, mikor a Kor cimu filmbol Samaratol feltem elkepzeltem, hogy ugye kijon a tv-bol, aztan eloveszi a felmosorongyot, felkontyolja a hajat (igazi takaritoneni kontyba) es elkezd felmosni, kitakaritja a hazat. Rogton nem volt annyira ijeszto. :DD
2014. dec. 23. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Aha, szóval csak képzeljem el, hogy takarítanak... aha, értem :DD Köszi:)
2014. dec. 23. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól van na, valami ilyesmit, nekem ez bejott. Lattad a Harry Potter 3. reszet? Ha igen, tudod hogyan kell elbanni egy mumussal. A lenyeg, hogy tedd nevetsegesse. Mondom, Samara se olyan remiszto, ha elkepzeled, hogy a Wrecking Ball-t eneklni, vagy Edith Piaf Non, je ne regatte rien cimu sanzonjat.
2014. dec. 23. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ja, ahogy a golyón himbálózik, aztán leesik hirtelen xDD Komolyan köszi, majd megpróbálom. Remélem segíteni fog.:)
2014. dec. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!