Fantasy animék?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani pár címet,egy nagyon nagyon rövid leírással mellé? :) nagyon megköszönném! (ó és ha lehet vámpíros meg zombis ne legyen,viszont a vérfarkasos már jöhet.De az ilyen Death Note szerű is jöjjön :D)

2014. dec. 22. 00:43
1 2
 11/14 anonim válasza:

Sword art Online.

Inuyasha.

Naruto.

2014. dec. 22. 18:07
 12/14 A kérdező kommentje:
#11,köszönöm :)
2014. dec. 22. 18:15
 13/14 anonim válasza:

Fantasy animéről még életembe nem halottam nekem eddig csak anime meg fantasy volt :) Ha szeretnél jó fantasy filmet nézni akkor a csillagport nézd meg. Ez egy romantikus film sok fantasy elemmel, de nem annyival, hogy már sok legyen pont elég. Ez a kedvenc filmem sok olyan rész van benne amikor könnybe lábadt a szemem és elgondolkodtam hogy hogy tudnak ennyi érzelmet vinni egy filmbe és volt olyan rész is amikor bevallom előre kellett tekerjek h mi lett a szereplőkkel mert nem bírtam :D Nagyon jó változatos film ha teheted nézd meg! :)

Még jó film a sárkányszív. (De csak az 1 a második része nem sikerült jól)

Az eragont is tudom ajánlani, de az már kicsit megosztóbb film de nekem az is nagyon tetszett.

Ezt nem láttam de megfogom nézni vérfarkasos és nagyon sokan ajánlották: a lány és a farkas.

2014. dec. 23. 00:03
 14/14 A kérdező kommentje:
A Filmek közül amit leírtál mindet,láttam,de köszönöm :) Boldog Karácsonyt!
2014. dec. 24. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!