Szenvedek mit tegyek?
10 éves koromban kezdődött mikor úgy terveztem hogy mikor elmegy anyám a testvéremmel a tesco-ba hogy megnézem az oroszlán király 1,2-t már az előtt is vonzódtam az állatokhoz minden értelemben
furcsa érzésem volt velük kapcsolatban (főleg az oroszlánokhoz) de a mese csak rá tett 3 lapáttal, amikor befejeztem mind a kettöt hirtelen belém döfött egy érzés egy érzés melytől azóta szenvedek (12 éves vagyok) és nem szabadulok.
Ezt az érzést nem nagyon lehet leírni kezdem azt hinni hogy megőrültem vagy hogy eleve őrürlt voltam már azelött.
Szóval azóta oroszlán akarok lenni, ember ként mindenki utál teljesen máshogy gondolok a világra mint a többi gyerek.
Gondolkoztam azon hogy öngyilkos legyek hátha oroszlánként születek újjá de ha nem az is jobb mint hogy tovább éljek ember ként.
Mintmondtam vonzódom az állatokhoz de inkább az oroszlánokhoz és csak az oroszlánokhoz vonzódom szexulálisan.
Borzalmas érzés hogy nem valószinű hogy megtörténik.
Mit egyek hogy enyhüljön a szenvedés?
Utolsó válaszoló.
Kösz az lehet, hogy segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!