Pedofil az edzőm?
17 éves lány vagyok, nyár óta járok harcművészetre (egyedül vagyok lány), ahol az edző mindig dicsér, hogy milyen jól csinálom, sőt mostmár IMÁD. Tegnap vizsgára mentünk, mindig poénkodunk, és mondtam valami vicceset aminek hatására finoman rácsapott a fenekemre. Akár véletlen is lehetett volna, de közben végig rám nézett, elég vadultan.
Tudom róla, hogy vannak lányai és van párja is, olyan 50 körül van.
Nagyon félek, mit csináljak? :(
Hogy lenne már pedofil, amikor 17 éves vagy?
Egyébként javaslom, hogy keress egy másik helyet, mert csak rosszabb lesz.
17 eves vagy, tehat ha rad gerjed akkor nem pedofil.
Amugy meg lehet teljesen felreertelmezed, es neki meg sem fordul ilyesmi a fejeben, egyszeruen ilyen a stilusa.
De lehet hogy nem, neked kell dontened.
A pedofil kiskorú gyerekekre gerjed. Te pedig a 17 éveddel már nem vagy gyerek. Legalább is, kinézetre. Mert agyilag még inkább az vagy. Miért kellene félned?
Megmondod neki, téged zavar az ilyesmi. ha nem juttok dűlőre, edzőt váltasz.
Mert értelmes családban nőtt fel. Nem kellett ilyenekkel foglalkoznia. De felnőve szembesül a kegyetlen világgal.
Igen kegyetlen , mert lépten nyomon ki vagyunk téve zaklatásnak. Hányszor, és hányszor volt, hogy az utcán utánam, kiabáltak, hogy álla az a bizonyos testrésze neki , menjek el vele. Vagy hogy jók a cicijeim, stb. Volt olyan, hogy biciglivel mellém jött, és nem engedett lekanyarodni, ha mégis sikerült utánam jött. Félelmetes egy szexista világban élünk. A boldogságot egyenlővé teszik a szexel. Nem is értik, hogy ezen kivül mi okoz még boldogságot, hát a még több szex. Nagyon nem lennék a mai fiatalok helyébe. Ilyen korszakban, vagy azonosulnak vele, vagy nagyon hamar férjhez kell menni, hogy védve legyenek. Vagy még nem tudom mit tehetnek. Egyedül nem ajánlott járkálni, az biztos.
Kérdező, változott valamit a helyzeted?
Miért van hogy a 17 évesek igyekeznek minél inkább felnőtt nőnek tűnni(öltözködés,viselkedés) és utána fel vannak háborodva ha felkeltik egy férfi érdeklődését?
Miért van az hogy a mai lányokkal nem beszélget az anyukájuk és nem készítik fel őket ilyen szituációkra?
Utolsó, miért gondolod azt, hogy a kérdező provokálta ki ezt?
Én is járok harcművészetre (karate), illetve pont jövőhéten töltöm a 17-et. Én mondom, elég nehéz lenne incselkedni az edzővel órán. Főleg mivel mindenki gí-be van (karate ruha) és az pont nem az a fajta szerelés amiben bármely hímnemű rád ugrana:D
Meg általában azt sem tudom elképzelni, hogy edzés közben hogy lehet 'ugy' magadra felhívni a figyelmét az oktatónak. Maximum mikor odajön segíteni egyik fogásnál/dobásnál Te meg hálából meg simized a csúnyáját.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!