Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Metropolosok! Mindegyik...

Metropolosok! Mindegyik osztogatócsoportnál ott szokott lenni a félszemű pedofil?

Figyelt kérdés
metropol újságot osztogatok, nem egy jó meló, nagyon fáj a lábam, és alig adnak fizetést(kéregetéssel is jobban keresnék), de ezen felül is eddig a legrosszabb dolog a munkával kapcsolatban az a félszemű volt. ha mégegyszer oda jönne hozzám parancsolgatni és zaklatni, biztos hogy azonnal kilépnék, de nem találok semmi más rendes melót. kérdezném tehát, ha esetleg tudja itt valaki aki szintén metropolos: a többi metropolos csoportnál is ott szokott ez lenni?

2013. okt. 18. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
tudtommal gyerekek nem osztanak metropolt, akkor miért pedofil a félszemű?
2013. okt. 18. 12:03
 2/4 A kérdező kommentje:
épp hogy 18 vagyok, és rengeteg év van közöttünk. ha 18 évest zaklat egy öreg, szerintem elég pedofil dolog már. nem?
2013. okt. 18. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Miben merül ki a zaklatása?
2013. okt. 18. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

szóban fenyegetett (de olyan hangnemben hogy így még nem beszélt velem senki)

aztán mögém állt (pedig még kamera is volt ott) és hátulról nekem nyomta magát(éreztem hogy a fenekemhez dörgölőzik), és mondta hogy maradjak ott. nem akarok megint menni, félek tőle. :(

2013. okt. 21. 10:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!