Miért pofozzuk fel Catielt? CSJ,23.
nincs is 23. epizód!!!
Most jelent meg a 21es
Elso valaszolo a kerdezo a francia szerverre gondolt. Azon mar megjelent a 23. resz de igaz h magyaron meg csak a 21. reszig jutottunk el.
Kerdezo: Figyelj nagy SPOILER ami most kovetkezik, ugy olvasd: nathanielt fizikailag es lelkileg bantja az apja de nagyon nagyon durvan. Tudjuk h segitseg kell neki de te ezt egyedul nem tudod megcsinalni ezert meg kell bizni valamelyik fiuban akinek elmondhadtjuk mindezt es segit neked. Ezt a fiut te valasztod majd ki.Ha castielt valasztod o elkezd eloszor gunyolodni nathanielen h megerdemli meg ilyenek...(de ez nem biztos, nem tudom h jol forditottam e le.) Azt biztos h felbosszant minket azzal h ilyen koly dolgokban is milyen cinikus es felpofozzuk.
Még hozzá tennék valamit:
SPOILER!
Ha Castielnek mondod el a Nathaniel házában látottakat akkor Castiel beszélgetni fog Nathaniellel, hogy "megnyugtassa" és mit kéne tennie. Szerintem nagyon aranyos :D ugyanis utálják egymást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!