Férfiak klasszikus fehér gv puma cipő Mezítláb más is hordta?
Figyelt kérdés
Régi klasszikus fehér gv puma cipő, 14 éve kamasz fiú voltam akkor kaptam ilyet, nagyon szerettem, akkoriban egyik osztály társamnak volt ilyen,mindig tetszet nekem, mondta nagyon jó kényelmes, idők során azt tapasztalta ebbe a cipőbe mindig bele izzad az lába, egy nap többször cserélt zoknit, végül úgy döntött nyári cipőnek használta inkább mezítláb használta, így is úgy is bele izzad a lába, mondta hogy sokkal kényelmesebb, nekem is lett ilyen, tapasztalat ugyan ez volt, 1 évig használtam, el lett téve évek után elő került, felnőttként teljesen jó rám, újra el kezdtem használni nyáron munkába szintén mezítláb használom, tapasztalatom, mezítláb sokkal kényelmesebb, haza érve le veszem, fél óra múlva ki szellőzik nincs semmi szaga semmi.tegnap 23:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!