Anorexiás lennék?
Már régóta zavar ez a kérdés, nem tudom rá a választ.
18 éves vagyok , 165 cm, és 41-42 kg. Már vagy fél éve nem híztam, állandóan mérem magam. Rettegek a hízástól, sokáig kövér voltam 6 éves koromtól 16 éves koromig. 16 évesen 75 kg ,és sikerült lefogynom 2.5 hónap alatt 57 kg-ra , de nem volt elég, én még akartam, na még "-1" "-2" kg.. sosem elégeltem meg.
Inni is alig iszom, mert többet mutat a mérleg. Mondjuk még számos félelmem van a hízással kapcsolatba... :\
Vélemény ?:\
Húha, én nagyon nem értek egyet az utolsó válaszolóval, egy ideig talán jó megoldás, de könnyen átcsaphat abba, hogy akkor még inkább, még többet koplalsz, s az nagyon veszélyessé válhat. Így is borzasztó vékonyka lehetsz ezzel a súllyal, te jó ég.
Mennyit eszel naponta, miket?
Szerintem mindenképp kérj segítséget, mert ez így elég vészesnek hangzik. Én voltam már benne ebben az egészben, bukdácsolok kifelé, és egyre jobban vagyok - hidd el, megéri azt a pár kilót a boldogság. De azt is fontos tudnod, hogy a gyógyulás nem csak a "hízás" - bár inkább hívjuk súlygyarapodásnak, hiszen még plusz öt-hat kilóval is bőven vékony maradnál -, sőt, főleg nem az, hanem az egész gyökerének kezelése. Ez általában nem csak az evésről szól, nyilván te is tudod, látod és érzed magadon, hogy valami más is rossz. Szóval, én mindenképpen azt mondom, keress fel ezzel egy szakembert, vagy első lépésként beszélj erről a környezeteddel. Sokat segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!