Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 1: Miért nem kör alakú a...

1: Miért nem kör alakú a banán? 2: Miért van 17 izé a kupakban? 3: Miért nem szőrös a homlokom? 4: Miért van az, hogy ha leejtem a sajtot a földre, akkor inkább eszek banánt? 5: Hogymerészelsz?

Figyelt kérdés
Légyszives mindegyikre válaszoljatok egyesével!
2010. febr. 1. 20:02
 1/10 A kérdező kommentje:
ja és a 7: Miért van minden emlős állatnak oylan arc berendezése mint az embernek?
2010. febr. 1. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Mert hosszú és görbe

2. Mivan?

3. Mert nem vagy yeti, azért, te szerencsétlen.

4. Mert sajt, és mert nem törődsz az éhezéssel, és mert egy patkány vagy.

5. Így merészelek.

2010. febr. 1. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
7. A bálnát is idevetted?
2010. febr. 1. 20:06
 4/10 A kérdező kommentje:
:D
2010. febr. 1. 20:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Majd ha tudod mi az a permanens kozalitás mizantópiája akkor nevezhetsz engem patkánynak te dakota kurzor! :D
2010. febr. 1. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:

A szerelem definiálhatóan amortizálódott peripólusos komplexuma mindazon, hol a depresszív neurózis, hol pedig a patetikus levitáció szintjén önmegvédő emulációknak, amelyek a pszeudoindividualisztikus szubkollagenizáció révén diffundálódott kvázi habituációs érzések által retifisizálódott egocentrumban kiváltják a: "de jó lenne egyet dugni" érzést!

Nem a tiedre válaszoltam, de ez hasonlóan szép.

2010. febr. 1. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:

1.Azért, amiért a narancs és egyéb gömb alakú gyümölcs sem banán alakú.

2.17 recé?? Mert a gyárban ezen séma alapján gyártják a kupakokat.

3.Mert az evolúció során túllépted a majom szintjét.

4.Mert gondolom piszkos lett, és nincs más otthon, de te továbbra is éhes vagy.

5.Mit?

(6. hoppá ilyen kérdés nincs is. Így most vagy nem tudsz számolni, vagy csak figyelmetlen vagy.)

7.Tanulmányozd át az evolúciós folyamatokat.

És most én kérdezek, te pedig válaszolj légyszi:

Honnan jutottak eszedbe ilyen hülye kérdések, és egyáltalán minek akarod te tudni ezekre a hülye válaszokat??!

7evolúció

2010. febr. 1. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából eddig mindig normális és valóban lényegretörő kérdéseket tettem fel, vagy ha segítség kellett akkor. Válaszolni is mikor tudtam segítettem valakinek sosem írtam hülyeségeket. De hát most úgy döntöttem felteszek ilyet is:)
2010. febr. 1. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:

1: Azért mert annó Petőfi Sándor ( aki ugyebár gatyába' táncolt) a csatatéren chakramnak használta a banánt, mint Xéna. Aztán jöttek az osztrákok ( természetesen kókuszkocsival), akik egy kardvágással elnegyedelték a kör alakú banánt. Ha megfogsz 4 banánt és szépen egymás mellé rakod őket, akkor rá is jössz, hogy ez bizony így történt.

2: Tudom mire gondolsz, de fogalmam sincs, hogy miért van. Talán a zsidók, vagy a neonácik találták ki, amikor is beházasítással részvényeket szereztek a Coca-Colában. Ugyebár ez időtájt fedezte fel Indiana Jones az utolsó kereszteslovagot, aki Szaúd-Arábiában rejtőzködött az ottani őslakos teve púpjában. Na a lényegek lényege, hogy ő mondta meg: 17 évtized múlva a világnak. Ezt jelezheti talán az a bizonyos 17 izé.

3: A homlokod azért nem szőrös, mert még régen a paradicsomban Ádám és Éva szám háborúztak. Mivel nem találták fel akkor még a papírt, leborotválták egymás homlokát, és a ribizli összenyomott nedvével írták fel a számokat egymásra.

4: Azért, mert a magyarországi sajtok 99%-a gumiból van. A banán legalább természetes.

5: Nagyon egyszerűen.

2010. febr. 1. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaj olyan figyelmetlen vagyok.

7: Azért mert, mert minden emlősnek van emlője. Amibe ugyebár tej megy. A tejet pedig kajából állítja elő a szervezeted. A kaját pedig megeszed. A szád pedig az arcodon van, pont olyan szögben, hogy az az emlőidnek jó legyen.

Képzeld el, ha nem a száddal ennél, hanem a seggeddel.

2010. febr. 1. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!