Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter csapatai nyernének egy
csatában?
Figyelt kérdés
Hát ugye Dancsó mellett állnak a 12 évesek, akikből ugye sok van, de Szirmai Úr mellet állnak (ha meggyőzi őket) a paramilitáris Sherlock rajongók, akik a rejtőzködés és álcázás mesterei... Nehezen tudom elképzelni a csata végkimenetelét. Segítsetek!
Egyértelműen Dancsó Péter oldalára állnék , sokkal viccesebb és ami azt illeti a kritika terén engem inkább az érdekel hogy például valami már nagyon gyenge utált gagyi undorító filmről megmondja a véleményét egy kis(nagy)poénnal keverve.
2014. dec. 29. 18:35
12/22 anonim válasza:
Szirmai Úr mellé állnék tuti.És szerintem mi nyernénk:D Szeretem Dancsó csatornáját is de Gergő szerintem jobb:D
2014. dec. 31. 13:21
13/22 anonim válasza:
Dancsónak kicsit több feliratkozója van, de a HH-sok összetartóbbak és ott vannak a leigázott népek hadseregei is.Meg a klónok természetesen. A Sherlock rajongók mindenképp, ha kell én vezetném őket csatába :DD Sokkal érettebbek és meggondoltabbak, bár Dancsónak meg Puzsér is segítene.
2014. dec. 31. 13:39
14/22 anonim válasza:
13-as! Gergőnek is volt közös műsora Puzsérral, nem csak Péternek. Szóval ki tudja... Lehet, hogy mellé állna inkább. Főleg ha vesszük a politikai nézeteket is (nem akarok most itt politizálni), de akkor meg Dacsónak ott lennének a tolvaj kergetők! Egyébként én is Gergő mellé állnék Őt jobban bírom, többet nézem!
Hehhh, belegondoltam, hogy a kérdés feltevője anyázást akart kiváltani vagy szimplán kíváncsi. Szerintem Dancsónak 95% 12-13 éves gyerek, Szirmainak 5% 12-13 éves gyerek, klónok, Fülöp-szigetek, Mexikó és a szerkesztőség seregének összetartó vas és beton falai
2015. jan. 1. 20:57
16/22 Máté Roland válasza:
Akkor most benne vagyok a videójában?:D:D:D:D
2015. jan. 2. 15:24
17/22 anonim válasza:
Szirmai.
2015. jan. 3. 18:53
18/22 anonim válasza:
Nekem FreddyD a kedvenc videósom, és ő biztos Dancsó oldalára állna.
A csata végkimenetele pusztulás és halál.
Az Ég irgalmazzon nekünk!
2015. jan. 9. 00:57
19/22 anonim válasza:
Ennyi ...Ennyi valaki írta , hogy Dancsónak Puzsér is segítene
Puzsér a NagyMester , szóval ezzel már el is dőlt a csata
2015. jan. 13. 17:26
20/22 anonim válasza:
Mind a kettőt szeretem de inkább Dancsó felé hajlok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!