Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szirmai Gergely vagy Dancsó...

Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter csapatai nyernének egy csatában?

Figyelt kérdés

Hát ugye Dancsó mellett állnak a 12 évesek, akikből ugye sok van, de Szirmai Úr mellet állnak (ha meggyőzi őket) a paramilitáris Sherlock rajongók, akik a rejtőzködés és álcázás mesterei... Nehezen tudom elképzelni a csata végkimenetelét. Segítsetek!

Te ki mellé állnál?

2014. dec. 11. 19:14
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
28%
Egyértelműen Dancsó Péter oldalára állnék , sokkal viccesebb és ami azt illeti a kritika terén engem inkább az érdekel hogy például valami már nagyon gyenge utált gagyi undorító filmről megmondja a véleményét egy kis(nagy)poénnal keverve.
2014. dec. 29. 18:35
 12/22 anonim válasza:
100%
Szirmai Úr mellé állnék tuti.És szerintem mi nyernénk:D Szeretem Dancsó csatornáját is de Gergő szerintem jobb:D
2014. dec. 31. 13:21
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
Dancsónak kicsit több feliratkozója van, de a HH-sok összetartóbbak és ott vannak a leigázott népek hadseregei is.Meg a klónok természetesen. A Sherlock rajongók mindenképp, ha kell én vezetném őket csatába :DD Sokkal érettebbek és meggondoltabbak, bár Dancsónak meg Puzsér is segítene.
2014. dec. 31. 13:39
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

13-as! Gergőnek is volt közös műsora Puzsérral, nem csak Péternek. Szóval ki tudja... Lehet, hogy mellé állna inkább. Főleg ha vesszük a politikai nézeteket is (nem akarok most itt politizálni), de akkor meg Dacsónak ott lennének a tolvaj kergetők! Egyébként én is Gergő mellé állnék Őt jobban bírom, többet nézem!

Amúgy ez a kérdés már volt 1x (és a dátum szerint az az előbbi) http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2014. dec. 31. 16:30
 15/22 anonim ***** válasza:
92%
Hehhh, belegondoltam, hogy a kérdés feltevője anyázást akart kiváltani vagy szimplán kíváncsi. Szerintem Dancsónak 95% 12-13 éves gyerek, Szirmainak 5% 12-13 éves gyerek, klónok, Fülöp-szigetek, Mexikó és a szerkesztőség seregének összetartó vas és beton falai
2015. jan. 1. 20:57
 16/22 Máté Roland válasza:
Akkor most benne vagyok a videójában?:D:D:D:D
2015. jan. 2. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Szirmai.
2015. jan. 3. 18:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem FreddyD a kedvenc videósom, és ő biztos Dancsó oldalára állna.

A csata végkimenetele pusztulás és halál.

Az Ég irgalmazzon nekünk!

2015. jan. 9. 00:57
 19/22 anonim válasza:

Ennyi ...Ennyi valaki írta , hogy Dancsónak Puzsér is segítene

Puzsér a NagyMester , szóval ezzel már el is dőlt a csata

2015. jan. 13. 17:26
 20/22 anonim válasza:
Mind a kettőt szeretem de inkább Dancsó felé hajlok.
2015. febr. 11. 04:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!