Le tudnátok nekem írni ezeket a stílusokat? Rocker, emo, punk, góth, (akik metált hallgatnak azt a stílust hogy hívjuk? ) többi lent!
Áhh, csak nem bírom ki, hogy ne kotyogjak bele :$
"Ezeken kívül vannak a lolita gótok"
Na, ők pont nem gothok. A gothic lolita az a Japánból származó lolita divat egyik vállfaja (mint a sweet lolita vagy classic lolita is). A lolita vegytiszta divat, semmi mögöttes tartalom, csakis ruhák. Vannak olyan gothok, akik hordanak gothic lolita ruhákat, de nem mindenki goth, aki gothic lolita ruhákban szaladgál.
A gothok sokfélék. Goth (sztereo)típák. Figyelmeztetés: ez itt a humor helye. Ha komolyan veszed, megérdemled. [link] De remélhetőleg ebből kiderül, hogy nem is olyan egyszerű dolog meghatározni, hogy hogy néznek ki, mit hallgatnak, milyen elképzelésük van a világról stb. Valahol egyszer még nagyon régen olvastam, hogy a gothok olyan helyeken is meglátják a szépséget, ahol mások nem, ami szerintem elég jól megmagyarázza a temetők, a döglött virágok és hasonlók iránti vonzalmukat. Általában van valami művészeti érdeklődésük-érzékük és elég kreatívak. Egyébként az előítéletekkel ellentétben meglepően életigenlő, jó humorú népek (lásd Bat fit challenge és társai, meg egy rahedli adag előadó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!