Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Le tudnátok nekem írni ezeket...

Le tudnátok nekem írni ezeket a stílusokat? Rocker, emo, punk, góth, (akik metált hallgatnak azt a stílust hogy hívjuk? ) többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval az kéne hogy hogyan öltözködnek, mi az elképzelésük, azon belül milyen fajták vannak alstílusban, milyen zenét szeretnek és egy pár jellemző dolgot még rolluk! Előre is köszi!! :)

2014. dec. 9. 11:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Áhh, csak nem bírom ki, hogy ne kotyogjak bele :$

"Ezeken kívül vannak a lolita gótok"

Na, ők pont nem gothok. A gothic lolita az a Japánból származó lolita divat egyik vállfaja (mint a sweet lolita vagy classic lolita is). A lolita vegytiszta divat, semmi mögöttes tartalom, csakis ruhák. Vannak olyan gothok, akik hordanak gothic lolita ruhákat, de nem mindenki goth, aki gothic lolita ruhákban szaladgál.

A gothok sokfélék. Goth (sztereo)típák. Figyelmeztetés: ez itt a humor helye. Ha komolyan veszed, megérdemled. [link] De remélhetőleg ebből kiderül, hogy nem is olyan egyszerű dolog meghatározni, hogy hogy néznek ki, mit hallgatnak, milyen elképzelésük van a világról stb. Valahol egyszer még nagyon régen olvastam, hogy a gothok olyan helyeken is meglátják a szépséget, ahol mások nem, ami szerintem elég jól megmagyarázza a temetők, a döglött virágok és hasonlók iránti vonzalmukat. Általában van valami művészeti érdeklődésük-érzékük és elég kreatívak. Egyébként az előítéletekkel ellentétben meglepően életigenlő, jó humorú népek (lásd Bat fit challenge és társai, meg egy rahedli adag előadó).

2014. dec. 18. 15:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Én személy szerint az EMO életérzést képviselem.a stílust én nem vettem át.de amúgy fekete minden mennyiségben:).érzékenyebbek vagyunk a normális embereknél aket szeretünk azok egy szóval is olyan szintig megtudnak bántani hogy nagyonnagyonszarul essen...amúgy metalt hallgatok:DDDD.Metalhead elméletileg a neve.oO.tudja rák:'D.én Metálosnak hívom:).
2014. dec. 23. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!