Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Le tudnátok nekem írni ezeket...

Le tudnátok nekem írni ezeket a stílusokat? Rocker, emo, punk, góth, (akik metált hallgatnak azt a stílust hogy hívjuk? ) többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval az kéne hogy hogyan öltözködnek, mi az elképzelésük, azon belül milyen fajták vannak alstílusban, milyen zenét szeretnek és egy pár jellemző dolgot még rolluk! Előre is köszi!! :)

2014. dec. 9. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Rockerből annyi féle van, mint égen a csillag. Ebbe a stílusba bele vehetsz mindenkit, aki rock zenét hallgat. Az örjöngő deathmetal-ost, a szakadt punkot, a halálvágyas emóst, a sötét got-ost is.

Az emo, az emotion azaz érzelem szóbol ered. Jellemzi őket a sötét világnézet, a halálvágy éz a szar zene szeretete (az utolsót nem kell komolyan venni).

A punk, a rendszer ellen lázad, zenéjükben is ez jelenik meg, provokatív szövegek, nem tiszta hangzás. Magyarországon leginkább a szakadt, igénytelen emberekre használják.

2014. dec. 9. 11:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A többiről írok, ha vége az órámnak :)
2014. dec. 9. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:

A goth is a sötét dolgokat szeretik, enél többet nem nagyon tudok róluk.

A rockerek jellemzője általában a hosszú haj, de az emósoknál inkább félhosszúvasalt, vagy rövid zselézett frizura. Öltözködésben a goth és az emo a sötét cuccokat szereti, a goth kedveli a lógó, szegecses ruhákat is. A punkokra a szakadt farmer nadrág, farmer kabát a jellemző. De lehet millió+1 féle öltözködési stílusuk. A 70-es évek rockerjei csillogó, színes ruhákat hordtak, ott vannak a szakállas motoros metálosok, a flanel inges, bakancsos grunge rockerek (ez vagyok én :)).

2014. dec. 9. 13:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Fúú! Nagyon köszi hogy leírtad ezeket, sokat segítettél koszi :) én is rocker vagyok, fogjuk rá, őket ismerem végül is, de köszi mégegyszer :D
2014. dec. 9. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a rock nagyon sokszínű, itt nem is nagyon lehet összefoglalni. Ha érdekel a téma, akkor olvass utána wikipedián, vagy pedig külön ezzel foglalkozó oldalakon.

Amúgy te melyik irányzatba tartozol?

2014. dec. 9. 13:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanacsot! :) én heavy metált hallgatok inkabb :D
2014. dec. 9. 14:31
 7/12 anonim válasza:

A gothokra a (lányoknál) sötét smink ,a csipke és a fűző jellemzó,fiuknál a fél kopasz, a kopasz ,hosszú haj , a fekete régies ruhák, magasszárú, magas talpú cipő jellemzi.

Belülről: szeretik a művészeteket,a feketeés vörös színt , zenében lassú, melankólikus rockot,metált hallgatnak.

2014. dec. 9. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:

A goth sokkal összetettebb ennél, nem csak egy divatirányzat. A gothok általában nagyon otthon vannak a művészetekben (festészet, irodalom..)

Fűzőket és hosszabb szoknyákat, régies ruhákat hordanak, mármint a lányok. Kedvelik a történelmet.

Az olyan vámpíros smink jellemző legtöbbjükre (fehér/ világos alapozó, sötét rúzs)

Emo: előttem már leírták. (mellékesen: vannak a scenek, majdnem ugyanaz mint az emo csak ők színes ruhákban járnak)

A többit már leírták :D

akik metált hallgatnak, azokat metálosoknak hívjuk (vagy külföldön metalhead-eknek)

2014. dec. 10. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

a rockerek értelem szerűen rockot hallgatnak, szeretik a feketét

emok szeretik a feketét általában szomorúak, depressziósak, de nem csak fekete ruhákat hordanak, hanem élénk szineket is gyakran hordanak.

a punkokról nem sokat tudok, punk zenét hallgatnak és kissé agresszívak

a góthok hangulata kicsit melankólikus, és titokzatos. szinte csak feketét hordanak, de néha sötét vöröset, lilát, barnát vagy zöldet, de a fekete az alap szín. A góthoknak több típusa van, viktoriánus gótok, akik viktoriánus ruhákat hordanak, és szeretik a régi dolgokat. a syber gótok kissé ijesztőek, ők nagyon élénk, intenzív színeket hordanak és radio aktív jeleket. Ezeken kívül vannak a lolita gótok, akik habos, cuki ruhákat hordanak, de csak feketét.

azok akik metált hallgatnak, a metálosok vagy metal head-ek.

mindegyik stílusra szerintem jellemző, hogy acélbetétes bakancsot hordanak

2014. dec. 11. 19:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönm a válaszokat :) !!
2014. dec. 11. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!